Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Fatal Inertia Xbox 360 (használt)

Ár:
5.490 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 játékszoftver
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.690 Ft
Menny.:db

Leírás

A huszonkettedik század közepén az emberiség izgalomra való szomjúsága egy olyan evolúciós sporteseményt hozott létre, amely a rallyversenyzés, a bontóderbi és a nagy teljesítményű repülés kombinált sportágaiból merít.

A Fatal Inertia-ban a versenyzők több mint 500 mérföld/órás sebességet érnek el, miközben a sűrű esőerdőtől a hatalmas gleccsermezőkön át a borotvaéles sziklákból álló kanyonokig terjedő zord környezetben száguldanak, ahol alig van hely a hibázásra. A Fatal Inertia azonban nem pusztán a sebesség próbája. A versenyre vállalkozó bátor férfiaknak és nőknek szembe kell nézniük az alacsony magasságú harci manőverezés mentális és fizikai büntetésével. Mindegyik jármű egyedi, nem hagyományos fegyverekkel van felszerelve, amelyekkel a sebességet, az erőt, sőt még az időt is manipulálják.

A versenygépek stabilitását befolyásoló robbanómágnesek és a tolóerőt és sebességet ellensúlyozó rakéták csak néhány a veszélyek közül, amelyekkel a versenyzőknek szembe kell nézniük. Teljes versenyjármű testreszabhatóság E10-es besorolás 10 éves és idősebb játékosok számára.

A játék főbb jellemzői

  • Határok nélküli versenyzés - a gyorsulási pálya a vadonban van

  • Az Epic Games díjnyertes Unreal Engine 3 motorja hajtja.

  • Gyors tempójú egyéni és online többjátékos élmények

  • Nyolc versenysorozat hat különböző versenykörnyezetben

  • Meghökkentő fegyverek sokasága a járművön
     

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!