Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Fallout 3 - Operation Anchorage & The Pitt Xbox 360 (használt)

Ár:
2.990 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 Fallout 3 - Operation Anchorage & The Pitt játékszoftver
Elérhetőség: Külső raktáron question_mark
Szállítási idő: Külső raktáron lévő termékeknél 10-18 munkanap
Szállítási díj: 1.590 Ft
Menny.:db

Leírás

A játékhoz Fallout 3 szükséges.

A Pitt leírása

A Pitt lehetővé teszi, hogy a pennsylvaniai Pittsburgh posztapokaliptikus maradványaiba utazz, és keveredj bele a rabszolgák és Raider uraik közötti konfliktusba. Fedezd fel az idő, az elhanyagoltság, a nukleáris sugárzás és az erkölcsi romlás által feldúlt, kiterjedt települést. A Pitt tele van erkölcsileg szürke döntésekkel, kétes NPC-kkel, új ellenségekkel, új fegyverekkel és még sok mással. Történet: A Pitt egy kétségbeesett rádióüzenettel és a feladóval, egy Wernher nevű szökött rabszolgával való találkozással kezdődik. Wernher azt állítja, hogy a "The Pitt" vezetője megalkotta a mutációk gyógymódját... és szüksége van rád, hogy menj be és szerezd meg. Innen a játékos többféleképpen is továbbléphet, igazi Fallout 3 stílusban. Harcolsz, vagy rabszolgának álcázod magad? Szövetkezel a rabszolgákkal, vagy csatlakozol a Raider urakhoz? A Pitt erkölcsileg nagyon kétértelmű - nincs igazi jó vagy rossz, csak döntéseket kell hozni, oldalt kell választani, és egy olyan rejtélyt, amely az egész Wastelandet megrázhatja.

Operation Anchorage Leírás

Az Operation: Anchorage. Lépj be egy katonai szimulációba, és harcolj a Fallout-univerzum egyik legnagyobb csatájában - az alaszkai Anchorage felszabadításában a kínai kommunista megszállók ellen. Szerezz hozzáférést egyedi páncélokhoz, fegyverekhez és egzotikus kütyükhöz, miközben interaktív Strike Teameket építesz és irányítasz, hogy megnyerd a csatát és legyőzd a kínai bázist. Történet: A Testvériség kitaszítottjai fejlett katonai technológiát próbálnak megszerezni, és az egyetlen módja annak, hogy kinyissák az ezeket az ereklyéket tartalmazó páncélszekrényt, ha teljesítesz egy taktikai szimulációt, amibe csak te léphetsz be. Az Operation: Anchorage: Újraélheted a Fallout-történetből ismert epikus anchorage-i csatát. Találd meg az utat a szimulációba, az erőforrásaitól megfosztva, és élj túl a szimuláció készítői által felállított szabályok szerint. A kínai vörös hadsereg mindenhol ott van, ezért biztosítsd a környező hegyoldalakat, és harcolj be a kínai bázisra.

A játék főbb jellemzői

  • FALLOUT 3 SZÜKSÉGES

  • Több órányi kibővített játékidővel bővíti az alaszkai tundra felfedezését egy új vagy már meglévő karakterrel.

  • Fedezz fel új mellékküldetéseket és finom cselekményelemeket, és határozd meg az utadat ezen a helyen, ahol semmi sem "helyes" vagy "helytelen".

  • Szerezz hozzáférést új fegyverekhez, egzotikus páncélokhoz és tárgyakhoz... mint például az AutoAxe és a kínai lopakodóruhához.

  • Exkluzív új perkek és eredmények. Fedezz fel egy teljesen új területet - a pennsylvaniai Pittsburgh posztapokaliptikus romjait, a Pitt nevű várost!

További részek

Fallout 3 (18) + Figurine

Fallout 3 + Oblivion

Fallout 3 Broken Steel & Point Lookout

Fallout 3 Collectors Ed. Tin Box (18)

Fallout 3 GOTY Ed (18) (2 Disc)

Fallout 3 Xbox One Kompatibilis

Fallout New Vegas (18) Ultimate Ed (2 Disc)

Fallout New Vegas Collectors Edition (18)

Fallout New Vegas Xbox One Kompatibilis

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!