Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Fallout 3 Broken Steel & Point Lookout Xbox 360 (használt)

Ár:
3.490 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 Fallout 3 Broken Steel & Point Lookout játékszoftver
Elérhetőség: Külső raktáron question_mark
Szállítási idő: Külső raktáron lévő termékeknél 10-18 munkanap
Szállítási díj: 1.290 Ft
Menny.:db

Leírás

BROKEN STEEL

Folytasd a meglévő Fallout 3 játékodat, és fejezd be a Liberty Prime mellett az Enclave maradványai elleni harcot. A Broken Steel 20-ról 30-ra emeli a karaktered szinthatárát, így még többet tapasztalhatsz meg a játékból, beleértve az új perkeket és eredményeket.

Történet

Lehet, hogy komoly csapást mértél az Enklávéra a Project Purity-ben, de az erőik még mindig odakint vannak, és még mindig komoly fenyegetést jelentenek a fővárosi pusztaság lakosságára és biztonságára. A Broken Steelben a jelenlegi Fallout 3 karaktereddel folytatod a Project Purity eseményein túl, és az Acél Testvériséggel együttműködve egyszer s mindenkorra felszámolod az Enclave fenyegetését. Utazz el olyan új helyszínekre, mint az Olney Powerworks, használj olyan pusztító új fegyvereket, mint a Tesla Cannon, és harcolj olyan hatalmas új lényekkel, mint a Super Mutant Overlord.

POINT LOOKOUT

A Point Lookout a Wasteland egy hatalmas új területét nyitja meg - egy sötét, sötét mocsárvidéket Maryland partjai mentén. Ugorj fel tehát a kompra, hogy eljuss Point Lookout tengerparti városába, az eddigi legrejtélyesebb és legnyitottabb Fallout 3 DLC-kalandért. Történet: Vásárolj jegyet, és pattanj fel a Duchess Gambit fedélzetére, miközben Tobar, a kompos elvisz téged a különös tengerparti városba, Point Lookoutba. Milyen titkokat rejt a lepusztult sétány? Ki lakik a burjánzó kastélyban? Miért olyan fontos a Punga gyümölcs? És milyen borzalmak rejtőznek a homályos mocsár mélyén? A Point Lookout az eddigi legnyitottabb DLC, és lehetővé teszi, hogy úgy fedezd fel a hatalmas, mocsaras pusztaságot, ahogyan csak szeretnéd. Egy teljesen új küldetéssorozat lehetővé teszi, hogy felfedezd a város rejtett titkait, és olyan erős, új fegyvereket használj a mocsár veszélyes és torz lakói ellen, mint a duplacsövű sörétes puska.

A játék főbb jellemzői

  • FALLOUT 3 SZÜKSÉGES

  • Keményebb ellenfelek várnak az életben a 20. szint után, köztük olyan új ellenségek, mint a szupermutáns nagyúr

  • Harcolj a 30. szintig, és az út során minden új előnyt és eredményt feloldhatsz.

  • Fedezz fel és fedezz fel egy teljesen új területet - Point Lookout tengerparti városát, a lepusztult sétányával és a környező mocsaras területekkel, amelyek tele vannak kalandokkal.

  • Meghosszabbítja a fő küldetést, lehetővé téve, hogy folytasd a meglévő karaktereddel a játékot, és megtudd, mi történik ezután a Capital Wastelandben.

További részek

Fallout 3 (18) + Figurine

Fallout 3 + Oblivion

Fallout 3 - Operation Anchorage & The Pitt

Fallout 3 Collectors Ed. Tin Box (18)

Fallout 3 GOTY Ed (18) (2 Disc)

Fallout 3 Xbox One Kompatibilis

Fallout New Vegas (18) Ultimate Ed (2 Disc)

Fallout New Vegas Collectors Edition (18)

Fallout New Vegas Xbox One Kompatibilis

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!