Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Escape Dead Island Xbox 360 (használt)

Ár:
2.490 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 Escape Dead Island játékszoftver
.
Elérhetőség: Külső raktáron
Szállítási díj: 1.290 Ft
Menny.:db

Leírás

Az Escape Dead Island egy túlélős-misztikus játék, amely az eredeti Dead Island zombijárvány kitörése után játszódik Narapela rejtélyes szigetén. A történetben a játékosok a leendő dokumentumfilmes újságíró, Cliff Calo szemén keresztül tárhatják fel a zombivírus eredetét. Cliff életben maradásához nincsenek szuperképességek, csak néhány rögtönzött fegyver a fertőzött zombihordák ellen. A játék bizonyos pillanataiban szerves része lesz, hogy bölcsen válasszunk a lopakodás és a harc között.

A játék főbb jellemzői

  • Keresd az igazságot Tépd át a zökkenőmentes világot, amely minden mozdulatodra reagál, és gyűjts össze minden nyomot, amit csak tudsz, valahol az őrület közepette rejlik az igazság a Dead Islands apokaliptikus kitörése mögött.
  • Túlélni minden lehetséges módon Nincsenek szupererők, hogy Cliff életben maradjon, csak néhány rögtönzött fegyver a fertőzöttek hordái ellen.
  • A lopakodás és a harc közötti választásnak óriási hatása lesz a játékmenetre, köszönhetően a hangérzékelő AI-nak és a környezet kihasználásának lehetőségeihez, hogy fölénybe kerülj
  • Fedezd fel a rejtélyek szigetét Ahogy Cliff egyre mélyebbre merészkedik a szigeten, a világ egyre torzabbá és kiszámíthatatlanabbá válik.
  • A szürreális pillanatok többféle értelmezést kínálnak, és minden egyes válasz csak újabb kérdéseket vet fel Még maga az idő is úgy tűnik, hogy az elmét megmásító módon ismétlődik és ismétlődik.
     

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!