Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Dragon Age - Origins Awakening Xbox 360 (használt)

Ár:
3.490 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 Dragon Age - Origins Awakening játékszoftver
.
Elérhetőség: Külső raktáron
Szállítási díj: 1.290 Ft
Menny.:db

Leírás

A 2009-es év legjobb RPG-jének készítőitől, a Dragon Age: Origins, jön az első hivatalos kiegészítő csomag. Évszázadok óta a Szürke Őrzők - az ősi őrzőrend, akik felesküdtek, hogy egyesítik és megvédik a földeket - harcolnak a sötét erők ellen. A legenda szerint a fődémon megölése évszázadokra véget vetett volna a darkspawn fenyegetésnek, de valahogy mégis maradtak. Te vagy a Szürke Őrök parancsnoka, és rád bízták a Szürke Őrök rendjének újjáépítését, valamint a darkspawnok titkainak feltárását, és azt, hogyan sikerült megmaradniuk. Az, hogy hogyan döntesz a rend újjáépítése mellett, hogyan oldod meg a konfliktust az "Építésszel", és hogyan határozod meg a darkspawnok sorsát, csak néhány a sok összetett döntés közül, amelyek várnak rád és alakítják az utadat, miközben Amaranthine új földjére merészkedsz.

A Szürke Őrzők - az ősi őrzőrend, amely felesküdött a földek egyesítésére és védelmére - évszázadok óta harcolnak a sötételf erők ellen. A legenda szerint a fődémon megölése évszázadokra véget vetett volna a sötétpók fenyegetésének, de a Szürke Őrök minden ébersége ellenére a lények valahogy mégis megmaradtak. De van egy új reménysugár. Te vagy a Szürke Őrök parancsnoka, és rád bízták a Szürke Őrök rendjének újjáépítését, valamint a sötételfek titkainak feltárását, és azt, hogyan sikerült megmaradniuk. Az, hogy hogyan döntesz a rend újjáépítése mellett, hogyan oldod meg a konfliktust az "Építésszel", és hogyan határozod meg a darkspawnok sorsát, csak néhány a sok összetett döntés közül, amelyek várnak rád és alakítják az utadat, miközben Amaranthine új földjére merészkedsz.

A játék főbb jellemzői

  • Egy lenyűgöző világ kibővítve - A BioWare eddigi legmélyebb univerzuma most még nagyobb lett egy teljesen új felfedezésre váró területtel, Amaranthine-nal.
  • Fejtsd meg a Darkspawnok titkait és valódi motivációikat.
  • Építsd újjá a Grey Warden rendet, és hozd létre a bázisukat Vigil's Keepben.
  • Teljesen új, összetett erkölcsi döntések - Indulj el egy epikus történetben, amely teljesen meghatározott és reagál a játékstílusodra, lehetővé téve a játékosok számára, hogy egy teljes élményt hozzanak létre mind az általános döntések, mind az összetett helyzetek kezelése alapján.
  • Az "eredettörténet" változó befolyása - Kezdd karaktered kalandját egy sajátos társadalmi-gazdasági eredettörténettel, amely hatással lesz az NPC-kkel való hozzáállásra és eszmecserére, megteremtve a játék végkifejletek széles skálájának lehetőségét, és ezáltal növelve a játék újrajátszási értékét.
  • Új módok a hősöd testreszabására - Tapasztald meg a további varázslatokat, képességeket, specializációkat és tárgyakat, hogy még inkább személyre szabd és testre szabd hősödet és csapatodat.
  • Importáld karakteredet a Dragon Age-ből: Originsből, vagy kezdd elölről, mint egy szürke őrző a szomszédos Orlais földjéről.
  • Találkozz öt teljesen új párttaggal és egy régi kedvenccel a Dragon Age-ből: Origins.
  • Még több csonttörő, zsigeri harc - Tedd próbára képességeidet a Darkspawnok fejlett, intelligens fajtája és más fenyegető lények ellen, köztük a Pokolgólem, a "Fekete mocsár királynője" - halálos Spectral Dragon és a The Children, egy ocsmány és hatalmas pókszerű csapás.

További részek

Dragon Age II (2) Xbox One Kompatibilis

Dragon Age Inquisition - Inquisitor's Edition

Dragon Age Origins Ultimate Edition

Dragon Age Origins Xbox One Kompatibilis

Dragon Age: Inquisition 

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!