Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Dragon Age II (2) Xbox One Kompatibilis Xbox 360 (használt)

Ár:
3.980 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 Dragon Age II (2) Xbox One Kompatibilis játékszoftver
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.590 Ft
Menny.:db

Leírás

A Dragon Age II egy egyjátékos szerepjáték (RPG) az Xbox 360 konzolon. Epikus folytatása a BioWare által fejlesztett 2009-es Év játéka, a Dragon Age: Origins, a Dragon Age II egy új hőssel, Hawke-kal folytatja a kalandot, és a játékos által hozott döntéseket használja fel a játékban tíz évnyi időt felölelő történet befolyásolására. A játék további jellemzői: a karakter osztályának és nemének megválasztása, új filmes játékbeli élmény, nemlineáris elbeszélés és a korábbi Dragon Age játékokból származó mentett információk importálásának lehetősége.

Vágj bele egy teljesen új kalandba, amely tíz évnyi időintervallumot ölel át egy teljesen új hőssel a többszörösen díjnyertes Dragon Age-saga keretében. A Dragon Age II-ben te vagy Hawke, aki állítólag azon kevesek egyike, akik túlélték hazájuk pusztulását. A túlélésért folytatott harcra kényszerülve a leghalálosabb szövetségeseket gyűjtötted össze, hírnevet és vagyont szereztél, és megpecsételted helyedet a történelemben, végül pedig tulajdonképpen legendává váltál a saját korodban. De a legendák csak a mesélésben rejlenek.

A Dragon Age II nemlineáris elbeszélést használ, amely egy történetet a történetben, amely a mesélő, Varick által elmesélt hőstetteidtől függ. Mint minden jó mesélő, Varick is hajlamos időnként túlzásokba esni. Amikor Hawke-kal kapcsolatos eseményekről kérdezik, Varick egy másik forgatókönyvet is bemutathat, amelyben Hawke hőstettei játszódnak le. Ezeken a visszajátszásokon belül a játékosok döntései a mérvadóak, mivel a Hawke-ról alkotott sajátos verzióik újra átélik ezeket az eseményeket. A játékos Hawke adott verziója férfi vagy nő? Harcos, gazember vagy mágus? Hawke jóindulatú, vagy valami más, mint egy földhözragadt típus? Van-e romantika a levegőben a karakterek között, akikkel kapcsolatban áll? Ezeket a döntéseket a játékos hozhatja meg, és mindegyikük minden szinten befolyásolja a történet kimenetelét.

A játék jellemzői

  • Vágj bele egy teljesen új kalandba, amely egy egész évtizedet ölel fel, és minden egyes döntésed körül forog
  • Határozd meg a hatalomra jutásodat a nincstelen menekültből az ország megbecsült bajnokává.
  • Gondolkozz úgy, mint egy hadvezér, és harcolj úgy, mint egy spártai a dinamikus új harci mechanikával, amely a csata kellős közepébe helyez, akár mágus, akár szélhámos vagy, akár harcos vagy.
  • Merülj el még mélyebben a Dragon Age világában egy teljesen új filmes élménnyel, amely már az elejétől fogva magával ragad, és soha többé nem enged el.
  • Fedezz fel egy egész birodalmat, amelyet a frissített grafika és az új vizuális stílus lenyűgöző részletességgel jelenít meg.
  • Történet a történetben nemlineáris elbeszélési stílusban

További részek

Dragon Age - Origins Awakening

Dragon Age Inquisition - Inquisitor's Edition

Dragon Age Origins Ultimate Edition

Dragon Age Origins Xbox One Kompatibilis

Dragon Age: Inquisition 

 

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!