Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Dora's Big Birthday Adventure Wii (használt)

Ár:
4.979 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron question_mark
Szállítási idő: Külső raktáron lévő termékeknél 10-18 munkanap
Szállítási díj: 1.890 Ft
Menny.:db

Leírás

Dóra, a felfedező: A Dora's Big Birthday Adventure egy akciójáték Wii-re, amelyben gyermeked feladata, hogy segítsen Dora Marqueznek, a Nick Jr. kábeles animációs sorozat, a "Dora, a felfedező" sztárjának és cimborájának, Csizmának, a majomnak eljutni a Dora tiszteletére rendezett születésnapi partira. Útközben a játékosoknak ki kell kerülniük az akadályokat, használniuk kell a játékban rejlő ugró-, mászó- és úszótudást, sőt, még egy unikornisra is rá kell találniuk, és meg kell lovagolniuk. A további funkciók közé tartozik a többjátékos segítő funkció, amely lehetővé teszi a szülők számára, hogy csatlakozzanak a játékhoz, ha gyermekük elakad, valamint a TV-sorozat hiteles hangja.

A játék főbb jellemzői

  • Segíts Dórának hazatalálni azáltal, hogy ugrálsz, mászol, hintázol és csúszol az izgalmas szinteken keresztül a Táncoló Erdőtől a Wizzle-hegyig.

  • Lépj a vízre, ahogy buborékban lebegsz a tavon keresztül

  • Lovagolj egy unikornison a szivárványon át, és még sok minden mást is.

  • A "Dóra nagy szülinapi kalandja" című főműsoridős esemény alapján készült, és a TV-sorozatból ismert hiteles szinkronhangokkal rendelkezik.

  • A felnőttek is csatlakozhatnak a mókához a "segítő funkció" segítségével egy második kontrollerrel, amikor átveszik Boots irányítását, amikor Dórának szüksége van a segítségére, hogy olyan helyekre is bepréselje magát, ahová ő nem fér be.

  • A képernyőn megjelenő utasítások mutatják, hogyan kell használni a Wii Remote-ot az egyes helyzetekben.

További részek

Dora Saves The Crystal Kingdom

Dora Saves The Snow Princess

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!