Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Divinity 2 The Dragon Knight Saga Xbox 360 (használt)

Ár:
8.990 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 Divinity 2 The Dragon Knight Saga játékszoftver
Elérhetőség: Külső raktáron question_mark
Szállítási idő: Külső raktáron lévő termékeknél 10-18 munkanap
Szállítási díj: 1.590 Ft
Menny.:db

Leírás

Szerezz 2 kalandot egy csomagban, és lásd a Divinity II-saga igazi végét ebben a hihetetlen RPG-összeállításban, amely tartalmazza a felújított Ego Draconis-t és a folytatást, a Flames of Vengeance-t is!

Sárkánylovagként felfedezheted Rivellon hatalmas világát, és belemerülhetsz a Sárkányölők és a Sárkánylovagok közötti évszázados konfliktus valódi természetébe.

Termékleírás

Kapj 2 kalandot egy csomagban, és lásd a Divinity II-saga igazi végét ebben a hihetetlen RPG-összeállításban, amely tartalmazza a felújított Ego Draconis-t és a folytatást, a Flames of Vengeance-t is! Sárkánylovagként felfedezheted Rivellon hatalmas világát, és elmélyedhetsz a Sárkányölők és a Sárkánylovagok közötti évszázados konfliktus valódi természetében.

Évtizedekkel ezelőtt egy isteni prófétát meggyilkolt egy Sárkánylovag, a lovagok pedig kitaszítottakká váltak, akiket a Vadászok üldöznek. Te, egy Vadász, rábukkansz egy haldokló lovagra, aki átadja neked a képességeit, így a korábbi szövetségeseid elkerülik, vadonatúj képességekkel ajándékoznak meg, és arra kényszerítenek, hogy belemerülj Rivellon ősi konfliktusának valódi természetébe.

Jellemzők

  • Ingyenes Soundtrack CD minden példányban! Bónuszként a Divinity II: The Dragon Knight Saga minden egyes példánya tartalmaz egy soundtrack CD-t a játék magával ragadó zenéjéből.
  • A teljes Divinity II saga egy csomagban: Az Ego Draconis és a Flames of Vengeance együtt, egyetlen tömött lemezen, amely több mint 100 órányi szerepjátékot kínál, és az első esélyt, hogy a Divinity II teljes kalandját átéld az elejétől a végéig!
  • Vívj háborút emberként és sárkányként: A kalandot emberi sárkányölőként kezded, de hamarosan sárkánylovaggá változol, akinek képessége van arra, hogy tetszés szerint sárkány alakot öltsön.
  • Dinamikusan kibontakozó történet: Az elsődleges küldetésed mellett Rivellon nyílt földje és annak számos titka és meglepetése vár a bátor felfedezőre. Minden zug és zug potenciálisan egy új felfedezésre váró ösvényt rejt.

Másik rész

Divinity 2 Ego Draconis
 

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!