Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Disney Infinity 3.0 Software Only Xbox 360 (használt)

Ár:
2.490 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 Disney Infinity 3.0 Software Only játékszoftver
Elérhetőség: Külső raktáron question_mark
Szállítási idő: Külső raktáron lévő termékeknél 10-18 munkanap
Szállítási díj: 1.290 Ft
Menny.:db

Leírás

Van már a birtokodban Disney Infinity Starter Pack? Ha igen, akkor csak a Disney Infinity 3.0: videojáték-szoftverlemezt vásárolhatod meg, és használhatod a már meglévő alapot. Ha megváltoztatod a konzolt, amelyen játszol, kérjük, vedd figyelembe a Disney Infinity konzolkompatibilitással kapcsolatos következő részleteket: a Wii, Wii U, PS3 és PS4 alap kompatibilis ezeken a platformokon; az Xbox 360 alap csak az Xbox 360 konzollal; az Xbox One alap pedig csak az Xbox One konzollal kompatibilis. Ha már rendelkezel Starter Pack csomaggal, megvásárolhatod ezt az önálló lemezt, és játszhatsz a meglévő alapoddal Ha megváltoztatod a konzolt, amelyen játszol, kérjük, vedd figyelembe a Disney Infinity konzolkompatibilitással kapcsolatos következő részleteket: a Wii, Wii U, PS3 és PS4 alap kompatibilis ezeken a platformokon; az Xbox 360 alap csak az Xbox 360 konzollal kompatibilis; és az Xbox One alap csak az Xbox One konzollal kompatibilis. Disney Infinity 3.0: Play Without Limits: A Marvel, Disney és Disney Pixar karakterek, történetek és világok egyre bővülő gyűjteményébe mostantól a Star Wars is bekerül.

Jellemzők

  • Ha már rendelkezik Starter Pack csomaggal, akkor megvásárolhatja ezt az önálló lemezt, és a meglévő alapot használva játszhat vele.
  • Ha megváltoztatod a konzolt, amelyen játszol, kérjük, vedd figyelembe a Disney Infinity konzolkompatibilitással kapcsolatos következő részleteket: a Wii, Wii U, PS3 és PS4 alap kompatibilis ezeken a platformokon; az Xbox 360 alap csak az Xbox 360 konzollal; az Xbox One alap pedig csak az Xbox One konzollal kompatibilis.
  • Disney Infinity 3.0: Play Without Limits: A Marvel, Disney és Disney Pixar karakterek, történetek és világok egyre bővülő gyűjteményébe mostantól a Star Wars is bekerül.

További részek

Disney Infinity 2.0 Toy Box Combo Starter Pack

Disney Infinity 3.0 Star Wars Starter Pack

Disney Infinity Starter Pack

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!