Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Digimon All-Star Rumble Xbox 360 (használt)

Ár:
11.990 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 Digimon All-Star Rumble játékszoftver
Elérhetőség: Külső raktáron question_mark
Szállítási idő: Külső raktáron lévő termékeknél 10-18 munkanap
Szállítási díj: 1.290 Ft
Menny.:db

Leírás

A Digimon All-Star Rumble a Digimon-univerzum összes sztárjával teletűzdelt, magával ragadó 3D-s harci arénákkal és nagy hatású, arcba vágó harci akciókkal várja a játékosokat. A számtalan válság leküzdése után a Digitális Világ ismét békésen létezik. Bár a Digimonok időnként összevesznek egymással, a világ egésze békés hely... talán túlságosan is békés... A Digitális Világ hihetetlen védelmezői megunták, és a béke nem hoz elégtételt. A káosz nélküli világ kioltotta a létezésük mozgatórugóját - a Digivolválást. A növekvő nyugtalanság lecsillapítására egy javaslatot tettek... "Gyűjtsünk össze minden Digimont, aki Digivolválásra törekszik, és rendezzünk egy versenyt, hogy megkoronázzuk a legerősebbet mind közül!" És így kezdődött a "Digimon Evolúciós Bajnokság". Egy Digi-monumentális méretű verseny.

Jellemzők

  • A Digimon All-Star Rumble-ben a karakterek egytől egyig sztárszereplőkből áll, mindegyiküknek saját, egyedi harci stílusa és mozdulatai vannak. Válassz 12 kedvenc karaktered közül a Digimon Univerzumból a Digimon Adventure-től a Digimon Fusionig.
  • Teljesen új történet - A Digimon All-Star Rumble egy mélyreható kampánymódot tartalmaz, ahol a játékosok 3D-s szakaszokon keresztül fedezhetik fel a digitális világot. A végső célod, hogy a Digi-ranglista csúcsára küzdhesd fel magad!
  • Digi-desztinálódj a Digivolve-hoz! - Erősítsd fel magad és digivolválj, hogy előnyre tegyél szert ellenfeleiddel szemben, és hatalmas sebzést okozz!
  • Szórakozás minden korosztálynak - Könnyen felvehető és játszható irányítás kezdőknek.
  • 10 különböző harctér - Csapj össze a Digimon Univerzumból egyenesen a Digimon Univerzumból vett színpadokon!​

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!