Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Dead to Rights Retribution Xbox One Kompatibilis Xbox 360 (használt)

Ár:
4.980 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 Dead to Rights Retribution Xbox One Kompatibilis játékszoftver
Elérhetőség: Külső raktáron question_mark
Szállítási idő: Külső raktáron lévő termékeknél 10-18 munkanap
Szállítási díj: 1.890 Ft
Menny.:db

Leírás

Grant City már nem tartozott a világ nagy kulturális és pénzügyi központjai közé, és a széles körben elterjedt bűnözés és korrupció sötét lepel alá süllyedt. De a polgárok között még mindig akad egy, aki eltökélte, hogy kiűzi a gonoszt, amely megfosztotta a várost egykori dicsőségétől. Megfogadta, hogy visszaveszi az utcákat a bandáktól, és a saját elgondolása szerint egyenlő igazságot szolgáltat a fehérgalléros bűnözőknek, akik továbbra is kivéreztetik a várost. Ő Jack Slate, az alvilági zsaru. A szervezet, amelyet egykor szolgált, elárulta és üldözi, ezért nap mint nap háborút folytat, csupán egy pisztollyal, puszta kézzel és félelmetes kutyájával, Shadow-val felfegyverkezve. Kettejükkel együtt törnek utat maguknak a város alvilágában, hogy aztán egy olyan megdöbbentő összeesküvést fedezzenek fel, amely azzal fenyeget, hogy alapjaiban rengeti meg a világot.

Dead to Rights Retribution egy egyjátékos akció-shooter játék, amelynek célja, hogy újraindítsa a Dead to Rights franchise-t, amely 2002-ben indult a sorozat első játékával. A játékban küldetésalapú játékmenetet játszhatunk a két játszható karakter, az alvilági zsaru Jack Slate és apja hatalmas farkas-kutya hibridje, Shadow egyikeként. Jack Slate-ként játszva a játékosoknak rengeteg lehetőségük van a fegyverek használatára, de a durva és zord megjelenéséhez hűen a játékosok a közelharci támadásokat is maximálisan kihasználják. A játék kiterjedt közelharc-funkciókkal rendelkezik, beleértve számos elágazó kombót, blokkokat, ellenpontokat és még azt a képességet is, hogy az ellenségeket félre vagy egymásba dobjuk, és emberi pajzsként használjuk őket.

Shadow szerepében játszva a játékosoknak kettős lehetőségük van: vagy brutális állati támadásokat alkalmazhatnak, szó szerint a nyakukba mennek, vagy használhatják a lopakodó módot, ahol Shadow az állati érzékeit használja arra, hogy megtalálja az egyébként rejtve maradó ellenséget, majd kiiktassa őket. Ebben a módban Shadow különféle ugatásokkal és kiáltásokkal is veszélyes közelségbe csalogathatja az ellenséget csontmaró állkapcsaihoz, majd miután végzett velük, az árnyékba húzza őket, hogy ne keltsenek feltűnést. Azokban a helyzetekben, amikor a lövöldözés kerül a középpontba, a játékosok egy fedezékrendszert használnak a sarkok mögül és a falak mögül történő vaklövöldözésre.

Jellemzők

  • Pump enemies full of bullets or destroy them up close, the choice is yours. Engage multiple enemies at one time with the 360 hand-to-hand feature.
  • Take on the Grant City underworld as vice-cop Jack Slate in an in-depth, character-driven storyline combining classical storytelling with advanced game design techniques to immerse the player in a compelling journey.
  • Two playable characters, one mission. Play as Vice-cop Jack Slate and his attack dog Shadow in the ultimate battle. Shoot it out from cover, blind-fire around corners and use enemies as agile human shields for dynamic cover.
  • Brutal and relentless gameplay that seamlessly transitions between gunplay and hand-to-hand combat featuring satisfying lethal blows, disarms, takedowns and much more.
  • In the face of danger, turn your enemies' weapons against them with aggressive disarms or execute all-new lethal takedown moves! Take on enemies with branching combos and counters or throw them into each other.

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!