Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Dead Space Xbox One Kompatibilis Xbox 360 (használt)

Ár:
3.990 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 Dead Space Xbox One Kompatibilis játékszoftver
.
Elérhetőség: Külső raktáron
Szállítási díj: 1.490 Ft
Állapot: Használt
Menny.:db

Leírás

A Dead Space az EA-től minden olyan akció-kalandjátékosnak tetszeni fog, aki véres csatára vágyik a halálos idegenek ellen. A Dead Space Xbox 360-ra akkor kezdődik, amikor egy hatalmas bányászhajó, az USG Ishimura kapcsolatba kerül egy titokzatos idegen ereklyével, és hirtelen megszakad a kapcsolata a Földdel. Isaac Clarke mérnököt küldik az Ishimura kommunikációs rendszerének megjavítására, de amikor megérkezik, egy lebegő hajót talál, amely teljes vérfürdővé vált. A legénységet megcsonkították és megfertőzte egy ősi idegen dögvész. Clarke javítási küldetése a túlélés feladatává alakul át, miközben azért küzd, hogy megmentse magát, és mindenáron visszaszerezze a leletet a bolygóra.

Jellemzők

  • Stratégiai feldarabolás - vágj le végtagokat erős fegyverekkel, miközben véres utat vágsz magadnak az idegen hordák között. Találd meg a módját, hogy hatékonyan semlegesítsd a támadó ellenséget, különben tovább támadnak rád. Amikor a lőszer fogytán van, használd a telekinézist, hogy felkapj tárgyakat - még az ellenség saját karjait és lábait is -, és lőj velük mindenre, ami az utadba áll.
  • Rémület az űr távoli tájain - A vérfagyasztó interaktív horror-élmény a legmodernebb grafikával és effektekkel, pánikot keltő hangrendszerrel, valamint a halál és a kétségbeesés valóban ijesztő hangulatával várja a játékosokat.
  • Valódi zéró g-csata könyörtelen ellenségekkel és kihívást jelentő rejtvények megoldása példátlan, zéró gravitációs környezetben, amely újra feltalálja a túlélőhorrort.
  • Fedezd fel a szörnyű igazságot - Vágj át a gyötrelmes rejtélyen, hogy megállítsd az idegenek támadását. Fedezd fel az Ishimura bukásának tragikus történetét a hajó szörnyen átalakult legénységének utolsó, kétségbeesett naplójegyzetein keresztül.

További részek

Dead Space 2

Dead Space 3

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!