Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Dead Island - Double Pack Xbox 360 (használt)

Ár:
3.990 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 Dead Island - Double Pack játékszoftver
.
Elérhetőség: Külső raktáron
Szállítási díj: 1.490 Ft
Menny.:db

Leírás

Ez a Dead Island univerzum ULTIMATE COLLECTION-je, amely tartalmazza a két főjátékot és az összes elérhető DLC-t. Fogd a barátaidat és élvezd a végtelen, nyitott világú ZOMBIE SURVIVAL ACTION órákat!

Történet

A játékos a Dead Island világába kerül, amikor egy titokzatos járvány hirtelen és minden figyelmeztetés nélkül kitör a fiktív Banoi-szigeten. A Royal Palms Resort vendégeként a játékos tartózkodása álomnyaralásnak indult; fényűző kiruccanás egy trópusi paradicsom gyönyörű strandjaira. De szembesülve a zombi apokalipszis valóságával, már csak egy dolgot kell tennie: Túlélni. Ez a Dead Island egy paradicsom, amiért meg kell halni. A Banoi-sziget: Ha a paradicsomról álmodtál, mi tudunk egy helyet, ahol valóra válthatod ezeket az álmokat. A Banoi-sziget. Pápua Új-Guinea partjainál, az Egyenlítőtől délre és Ausztráliától északra található. Egészen a közelmúltig a sziget nagy része vad és primitív volt, és teljesen érintetlen a modern világtól. Bár a fővárost, Moresbyt 1895-ben ausztrál telepesek alapították, sok helyet mélyen a belsejében még mindig nem látott nyugati szem. Banoi buja trópusi szépsége számos természeti csodát kínál: a zöldellő esőerdőtől a hegyi magaslatokon át a szűzies fehér homokos tengerpartokig.

Tegyen búvártúrát, és tapasztalja meg az élettel teli korallzátonyok csodáját. Túrázzon a hegyi magaslatokon, vagy fedezze fel Banoi titokzatos barlangjainak kiterjedt hálózatát. Útközben mindenféle ritka madarakkal, pillangókkal, halakkal, hüllőkkel és emlősökkel találkozhat, beleértve a Banoi-fennsík nagy majmait is. A sportolók paradicsoma ez a világszínvonalú sziklamászással, halászattal, vadászattal, vitorlázással és kajakozással. Vagy ha ez túl megerőltetőnek hangzik, keressen egy privát strandot, csobbanjon a hullámokban és élvezze a napsütést. Ismerje meg Banoi barátságos lakóit. Büszkék gazdag kulturális örökségükre. Az őslakosok művészete világhírű és hihetetlenül változatos, tükrözve a sok helyi törzset a saját mítoszaikkal, legendáikkal és nyelvükkel. Jöjjön és nézze meg, milyen a földi mennyország. Jöjjön el a gyönyörű Banoi-ba. Az Óceánia szigetvilág gyöngyszeme a nyakláncban.

Jellemzők

  • A kétségbeesés és a minden eszközzel való túlélés hangulatának megfelelően a Dead Island a komoly, első személyű akciójátékra összpontosít, amelynek középpontjában a közelharc és a magával ragadó közelharc áll.
  • A Dead Island zökkenőmentes, 4 játékosra szabott kooperatív többjátékos módja az eddigi legmélyebb többjátékos élményt igyekszik nyújtani. A játékosok bármikor be- és kiszállhatnak egymás játékából anélkül, hogy a játékmenetet elveszítenék, valamint egyedül vagy másokkal együtt folytathatják a játékot.
  • A játékban összegyűjthető fegyverek ezreivel - az egyszerű faütőktől kezdve a tűzoltóbaltákon át a nehéz puskákig - a Dead Island a gyűjtők álma. Ez a Dead Island fegyverek testreszabási rendszerével kombinálva lehetővé teszi a játékos számára, hogy a túlélésük biztosításához a végső fegyvert készítsék el.
  • A karaktered fejlesztésének és fejlesztésének lehetősége az RPG-szerű elemek segítségével, beleértve az XP/szintlépési rendszert és a feloldható képességfákat, a kezedbe adja a hatalmat, hogy egyedi főhőst hozz létre és játssz egy egyedi főhőst.
  • A Dead Island sebzési rendszere példátlan vizuális részletességgel mutatja be az egyes támadások hatását az ellenségre, a vizualizált vér határait feszegetve.
  • A nyílt világú Banoi tele van tennivalókkal és megoldandó célokkal, ami újszerű módot kínál a karakterek és a történet egyidejű fejlődésére, és végtelen újrajátszási értéket biztosít.
     

További részek

Dead Island Game of The Year Edition

Dead Island Xbox One Kompatibilis

Dead Island Riptide Zombie Bait Edition

Dead Island Riptide

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!