Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Darksiders Collection PlayStation 3 (bontatlan)

Ár:
31.990 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű PlayStation 3 Darksiders Collection játékszoftver
Elérhetőség: Külső raktáron question_mark
Szállítási idő: Külső raktáron lévő termékeknél 10-18 munkanap
Szállítási díj: Ingyenes
Menny.:db

Leírás

Darksiders

Az Apokalipszis első lovasát, Háborút - az Apokalipszis első lovasát - azzal vádolják, hogy megszegte a szent törvényt, és háborút szított a Menny és a Pokol között. Megbecstelenítve és megfosztva erejétől, Warnak vissza kell térnie a Földre, hogy felkutassa az igazságot és megbüntesse a felelősöket.
Az Angyalok bosszúszomjas csoportja által üldözött Háborúnak szembe kell szállnia a Pokol erőivel, kényes szövetséget kell kötnie azokkal a démonokkal, akikre vadászik, és végig kell utaznia a Föld elpusztított maradványain, hogy bosszút álljon. De a válaszok, amelyeket keres, egy mély összeesküvést tárnak fel, amelyben a Háború csak egy bábu a Menny és a Pokol közötti örök harcban.

Darksiders II

A napok vége által felébresztett Halál, a legendás Négy Lovas legrettegettebbike elindul, hogy helyreállítsa az emberiséget, és megváltsa testvére nevét. Útközben a Lovas felfedezi, hogy vannak sokkal rosszabb dolgok is, mint egy földi apokalipszis, és hogy egy ősi sérelem az egész teremtést fenyegetheti...

A játék főbb jellemzői

  • Tartalmazza a Darksiders és a Darksiders II-t!

  • A háború apokaliptikus ereje - Engedd szabadjára a háború haragját, kombináld a brutális támadásokat és a természetfeletti képességeket, hogy megtizedelj mindenkit, aki az utadba áll.

  • Epikus küldetés - Harcolj a megtizedelt Föld pusztaságain és démonoktól hemzsegő börtöneiben a bosszú és a megváltás keresése közben.

  • Játssz a Halállal: Legyél a legendás Négy Lovas legrettegettebbike, aki képes egész világokat elpusztítani, és harcolni a Mennyen és a Poklon túli erőkkel.

  • Újrajátszhatóság: Fedezz fel egy hatalmas nyílt világot, teljesíts mellékküldetések tucatjait, és szabd személyre karakteredet a teljes szintlépési rendszer, a képességfák és a végtelen felszereléskombinációk segítségével.

További részek

Darksiders II (2) (15) CE

Darksiders II

Darksiders 
 

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!