Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Dark Souls Xbox One Kompatibilis Xbox 360 (használt)

Ár:
7.980 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 Dark Souls Xbox One Kompatibilis játékszoftver
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.890 Ft
Menny.:db

Leírás

Élj át egymillió halált és érdemeld ki a hagyatékodat

Lépj be egy sötét, kétségbeeséssel teli és reménnyel átszőtt világba, ahol a kreatív stratégiai képességed, a tanulás és a kiszámíthatatlan és egyedi kihívások leküzdése határozza meg a sorsodat. A Dark Souls megköveteli az abszolút koncentrációdat, kíméletlenül megbünteti a hibáidat, de jutalmazza a halálból való tanulási képességedet. Minden kihívás egy végtelen kombinációkkal találkozó elmejáték, amely próbára teszi a képességedet, hogy kreatív stratégiával találj ki egy utat, hogy legyőzd az elképzelhetetlen szörnyeket, és egyre mélyebbre juss ebben a sivár és tiltó környezetben, amely tele van a halhatatlanokkal.

A játék főbb jellemzői

  • Rendkívül mély, sötét és nehéz - Kíméletlen büntetés, mégis jutalom az elszántaknak - tanulj meg szabadon stratégiázni és legyőzni a lehetetlennek tűnő kihívásokat. A karaktered fejlesztésével és a különböző stratégiák folyamatos kipróbálásával organikusan alakítod ki saját játékstílusodat, hogy végül sikeres előrehaladást érj el.
  • Teljesen zökkenőmentes világ - Fedezd fel a sötét fantasy teljesen integrált világát, ahol a dungeonok zökkenőmentesen kapcsolódnak egymáshoz, nagy magasságban.
  • A mesteri tudás fejlődésre jogosít - 60 órányi játékidőt tartalmaz, közel 100 egyedülállóan kétségbeejtő szörnyeteggel és egy hihetetlenül árnyalt fegyver- és varázslatrendszerrel, amelynek hatékonyságát a harci helyzet, a harci stílus és a karakter tulajdonságai határozzák meg. A játékos sikere azon múlik, hogy végül elsajátítja-e, hogyan és mikor használja a varázsigéket, a páncélzat kiválasztását, a fegyverek számát, a fegyvertípusokat és a fegyverekhez kapcsolódó mozdulatokat.
  • Hálózati játék - A játékosok keresztezhetik egymás útját, és a játék során kölcsönhatásba léphetnek egymással, még akkor is, ha minden játékos a saját játékát játssza. A hálózati játék lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy keresztezzék egymás útjait, hogy fokozzák az egyjátékos játékélményt anélkül, hogy tönkretennék azt.
  • Rugalmas karakterfejlődés és szerepjáték - Ahogy a játékos előrehalad, gondosan meg kell választania, hogy karaktere melyik képességét fejleszti, mivel ez határozza meg a fejlődési stílusát. A játékosok választhatnak például, hogy kardmesterként vagy varázslóként játszanak.
  • Közösség - Láthatsz más valódi játékosokat és együtt érezhetsz az útjukkal, tanulhatsz abból, hogy látod, hogyan haltak meg mások, megtalálhatod és üzeneteket hagyhatsz a játékostársaidnak; segíthetsz nekik vagy a halálba vezetheted őket.
  • Az élet és a remény szimbolikája - A Beacon Fire több okból is fontos eleme a Dark Soulsnak. Bár a játékmenetben gyógyulási és újraindulási pontként szolgál azon játékosok számára, akiknek az egészsége lecsökken, a játékosok itt oszthatják meg érzelmileg a többi játékossal szerzett tapasztalataikat, és ez az egyetlen hely a sötét világban, ahol a játékosok egy pillanatra melegségre és nyugalomra lelhetnek.

További részek

Dark Souls Prepare to Die Edition

Dark Souls II (2) Scholar of the First Sin

Dark Souls II

Dark Souls II (2) Collector Edition

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!