Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Dark Sector Xbox 360 (használt)

Ár:
3.990 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 Dark Sector játékszoftver
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.890 Ft
Menny.:db

Leírás

Egy újfajta fegyver egy újfajta hős számára.

A Dark Sector egy harmadik személyű akció- és lövöldözős játék, amely a hidegháború utáni korszakban játszódó, sci-fi ízű rémálom-forgatókönyvbe repíti a játékosokat. Hayden Tenno, egy gátlástalan titkos ügynök szerepében játszva, akit egy merényletre küldenek Lasriába - egy fiktív kelet-európai városba, amely a pusztulás szélén áll, és amelyről azt beszélik, hogy egy titokzatos és ijesztő járvány fertőzte meg - Hayden elintézi a célpontját, de mielőtt elmenekülhetne, egy ismeretlen ellenség megtámadja. Nem ölik meg, ahogy várták, hanem megfertőzik a járványt okozó vírussal.

A Technocyte vírus és Hayden fejlődése

A Lasria utcáit ellepő többi áldozathoz hasonlóan a Technocyte-vírus Haydent is hatalmas, embertelen képességekkel ruházza fel. Ezek a képességek nem statikusak, és ahogy fejlődnek, súlyos, felgyorsult fájdalmat okoznak; fájdalmat, amely végül megőrjíti gazdatestüket, és szó szerint emberfeletti erejű szörnyeteggé változtatja őket. Hayden váratlanul ellenálló képességgel rendelkezik ezzel az őrjítő fájdalommal szemben, de a testét nem kímélik a vírus okozta mutációk. Ezek közül az első a testéből kinövő fémpáncél és egy három pengés, dobható fegyver, a "glaive", amely a jobb karjából robban ki, és amely képes regenerálódni, ha elveszíti. De ezek csak a kezdet. Végül a játékosok a korlátozott láthatatlanság erejét, a golyóálló pajzs használatát és egy sor halálos közelharci támadást is elnyerhetnek.


Miközben Hayden utat vág magának a Lasriát ellepő mutánsok között, egy szélhámos ügynök és saját csatlós-hadserege összeesküvésébe botlik, hogy valamilyen sötét cél érdekében hasznosítani akarja a legerősebb mutánsok erejét. Haydennek, aki már nem teljesen ember, de nem is agyatlan mutáns, el kell döntenie, hogy saját új képességeit használja-e az összeesküvés megakadályozására, vagy inkább félrenéz. De függetlenül a döntésétől, egyszerre válik mutánstársai vak dühének és egy árnyékos félkatonai csoportnak a célpontjává, amely irányítani akarja őket.

Youtube videók

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2022. 08. 26.