Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Dante's Inferno Xbox One Kompatibilis Xbox 360 (használt)

Ár:
4.990 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 Dante's Inferno Xbox One Kompatibilis játékszoftver
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.590 Ft
Menny.:db

Leírás

Egy elrabolt lélek. Egy életre szóló bűnök. Egy utazás a kétségbeesés mélységeibe. A Dante's Inferno című, hatalmas hatású klasszikus költemény alapján készült játék a bosszú és a megváltás epikus küldetésére kalauzol el a pokol kilenc körén keresztül. Te vagy Dante, a keresztes hadjáratok veteránja, akinek üldöznie kell szeretett Beatricéjét, és meg kell próbálnia kiszabadítani lelkét Lucifer szorításából. Miközben üldözésed egyre mélyebbre visz a pokol bugyraiba, egyre vadabb és ocsmányabb szörnyekkel kell megküzdened, miközben saját bűneiddel, sötét családi múltaddal és megbocsáthatatlan háborús bűneiddel is szembe kell nézned.

A Dante's Inferno egy harmadik személyű akció-kalandjáték, amely Dante Alighieri középkori eposzának, az Isteni komédiának az adaptációja. A sötét fikció szülte a toszkán olasz dialektust, és széles körben úgy tartják, hogy meghatározta a nyugati világ korabeli elképzelését a pokolról és a tisztítótűzről. A költemény Dante történetét meséli el, aki a pokol csavaros, fenyegető kilenc körén keresztül utazik szeretett Beatricéje nyomában.

Az Isteni komédiát a 14. században írták, és (a Bibliával ellentétben) olaszul adták ki és olvasták fel hangosan, így a költeményt a nagyközönség számára is hozzáférhetővé tették. A költemény markáns és allegorikus víziót nyújt a keresztény túlvilágról és a pokol büntetéseiről. Az első részben, amelyet Dante Pokla néven ismerünk, Dante végigjárja a pokol mind a kilenc körét: a végvárat, a bujaságot, a falánkságot, a kapzsiságot, a haragot, az eretnekséget, az erőszakot, a csalást és az árulást.

A Dead Space mögött álló stúdió most a nagyszerű játékmenetet és a nagyszerű történetet ötvözi az év egyik legkülönlegesebb címében.

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!