Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Crysis 2 Xbox One Kompatibilis Xbox 360 (használt)

Ár:
3.980 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 Crysis 2 Xbox One Kompatibilis játékszoftver
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.890 Ft
Menny.:db

Leírás

A világot éghajlati katasztrófák sorozata sújtja, és a társadalom a teljes összeomlás szélén áll. Most az idegenek visszatértek, egy teljes inváziós haderővel, amely nem kevesebbre törekszik, mint az emberiség teljes megsemmisítésére, kezdve azzal, hogy megpróbálják kitépni a Föld legikonikusabb városának szívét. New Yorkban félelmetes idegen megszállók leselkednek az utcákon, és egy rémálomszerű járvány brutális járványszerű gyorsasággal sújt le a város számtalan lakójára. A város rendszerei káoszba borulnak, utcái és égboltja lángoló romokban hever. Ez a New York City olyan, amilyennek még sosem láttad. Sem a félkatonai rendfenntartó erők, sem az amerikai katonai gépezet ereje nem tud ellenállni a megszállóknak, és mindenki, aki nem a menekülést választja, halott ember. A halál örvényében való túléléshez olyan technológiára lesz szükség, amely minden modern katona által valaha is látott technológiát felülmúl. Egyetlen ember fogja megörökölni a túléléshez szükséges eszközöket. Egy szuperkatona, aki a jövő harcászati fejlesztő technológiáját a Nanosuit 2 segítségével használja, az utolsó esélyt fogja megadni, hogy megmentse az emberiséget a pusztulástól a városi dzsungelben, amely New York City...
 
  • New York: A Crysis a PC-s játékok vizuális mércéjét állította fel, amely a mai napig megállja a helyét. A Crysis 2 újradefiniálja a mércét a konzolos és PC-s platformokon, és a figyelmet New York gazdag városi dzsungelére helyezi át.
  • Csodálatos idegenek és mesterséges intelligencia: A kategória legjobb mesterséges intelligenciája kihívást jelent az egyedi csoportkoordinációs és csoportviselkedési rendszerekkel, amelyek valósághűen reagálnak a tetteidre.
  • Nanosuit 2: Alkalmazd a harci taktikádat a nanoruhád és a fegyvereid valós idejű testreszabásával, a felülvizsgált módok segítségével, számos szuperkatonai képesség feloldásával.
  • Többjátékos mód*: A világhírű többjátékos lövöldözős stúdió, a Crytek UK a Nanosuit 2 dinamikus intenzitásával újra feltalálja a többjátékos módot. A Nanosuit technológia segítségével a játékosnak szinte korlátlan módja van arra, hogy megközelítse a dinamikus harci környezetet

Másik rész

Crysis 2 Nano Edition

Crysis 3 

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!