Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Sherlock Holmes Crimes & Punishments Xbox 360 (használt)

Ár:
11.990 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 Sherlock Holmes Crimes & Punishments játékszoftver
Elérhetőség: Külső raktáron question_mark
Szállítási idő: Külső raktáron lévő termékeknél 10-18 munkanap
Szállítási díj: 1.690 Ft
Menny.:db

Leírás

Az Ő képességei, a te eszed Crimes and Punishments egy finoman kidolgozott nyomozós játék. Minden ügynek egyedi és összetett története van, és a játékos feladata, hogy összerakja az egyes ügyek darabkáit, hogy végső következtetéseket vonjon le, és megpecsételje a gyanúsítottak sorsát. A legendás Sherlock Holmes elképesztő képességeit használhatod, miközben ebben az úttörő nyomozós játékban a rendhagyó detektívet testesíted meg. A Crimes and Punishments a maga nemében egyedülálló módon minden irányítást a te kezedbe ad. Te döntöd el, hogy kit hallgatsz ki, milyen nyomokat gyűjtesz, és hogyan rakod össze a tényeket az ügy felépítéséhez. Ha úgy döntesz, még a rossz személyt is bebörtönözheted. Azonban váratlan következményekkel járhat, ha rossz döntéseket hozol, ott, ahol a legkevésbé számítasz rájuk.

A Crimes and Punishments játékban számos izgalmas bűncselekményt vállalsz el, köztük gyilkosságokat, lopásokat és eltűnt személyeket. A játékban 6 teljes hosszúságú ügy van, mindegyiknek többféle lehetséges befejezése van. Minden esetben meg kell vizsgálnod a helyszínt, nyomokat kell találnod, történelmi kutatást kell végezned, gyanúsítottakat kell felkutatnod, kihallgatásokat kell lefolytatnod, bizonyítékokat kell megvizsgálnod, és megalapozott következtetésre kell jutnod. A kiváló grafika és a valósághű tájképek kiegészítik a Crimes and Punishments komor realizmusát. Soha nem volt még játék, amely ilyen közel vitt volna egy helyszínhez, vagy ilyen közel a hideg, kemény igazságszolgáltatáshoz.

A játék főbb jellemzői

  • Gyűjtsd össze a nyomokat és hallgasd ki a gyanúsítottakat (ha nem találsz meg minden nyomot, az ahhoz vezethet, hogy rossz személyt börtönöznek be!).

  • Vezess 6 intenzív nyomozást, mindegyikben különböző emberek és helyszínek vesznek részt.

  • Használd Sherlock képességeit, hogy számtalan részletet vizsgálj meg az egyes helyszíneken.

  • Írd meg a saját történetedet, különböző erkölcsi döntésekkel és kimenetelekkel.

További rész

Sherlock Holmes versus Jack the Ripper

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!