Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Paraméterek

Kooperatív játékquestion_mark 2

Catherine (használt)

Ár:
9.990 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 Catherine játékszoftver
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.590 Ft
Menny.:db

Leírás

Vincent szerepében, aki nemrégiben hódolt be a játék címadó szórakozásának ellenállhatatlan szépségének, a játékosok egy alattomos szerelmi háromszögbe keverednek. A Catherine központi témái, a szabad akarat, a kapcsolatok kényes természete és a bennük hozott döntések tökéletesen illeszkednek az intenzív, terrorral teli játékmenethez, amely pontosan tükrözi Vincent növekvő szorongását. Ez egy olyan élmény, amely semmihez sem hasonlítható, és biztos, hogy a játékosok még sokáig fognak beszélgetni és gondolkodni Vincent megpróbáltatásairól, miután a stáblista lepereg.

TERMÉKJELLEMZŐK

  • A szerelem borzalmai: Vincent ébrenléti félelmei, kétségei, nyomása és növekvő bűntudata az elköteleződéssel és a hűséggel kapcsolatban most vidáman követik őt az álmaiba, szörnyen eltorzult szörnyek és egy ketyegő óra formájában manifesztálódva.
  • Egy szikla és egy puha hely között: A játékosnak nehéz erkölcsi döntéseken kell átvezetnie Vincentet. Mint a való életben, itt is alig van valami fekete-fehér. Mi az értéke az őszinteségnek? Mi a helyes cselekedet? Akárhogy is, valakinek baja esik. Ami még rosszabb, valaki meg is halhat.
  • Álmaid rémálma: A híres karakterművész, Shigenori Soejima és a mesterszakértő zeneszerző, Shoji Meguro olyan látványt és hangokat teremt, amelyek semmihez sem hasonlítanak. A Catherine vizuális rendezése és zenei aláfestése éppoly felejthetetlen és eredeti, mint a játék narratívája, meghatározza és tökéletesen kiegészíti Vincent félelmetes emelkedését a szerelem szédítő veszedelmeibe.
  • Menekülés egy baráttal vagy egy baráttól: A helyi kompetitív és kooperatív többjátékos módok, valamint a ranglisták biztosítják, hogy a csavaros szakaszokon való száguldás számos izgalmát és borzalmát egynél több játékos is élvezhesse, és órákig tartó extra játékélményt adjanak a teljes élményhez.
     

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!