Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Castlevania Lords of Shadow Collectors Ed Mask+CD Xbox 360 (használt)

Ár:
28.870 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 Castlevania Lords of Shadow Collectors Ed Mask+CD játékszoftver
Elérhetőség: Külső raktáron question_mark
Szállítási idő: Külső raktáron lévő termékeknél 10-18 munkanap
Szállítási díj: 1.890 Ft
Menny.:db

Leírás

Intenzív akciójáték kifinomult mágikus rendszerrel és innovatív irányítással

A Castlevania: Lords of Shadow: A játékos Gabriel szerepébe bújik, aki az Árnyék Urainak három csoportjával keresi a harcot. Útja több mint 50 különböző, részletesen kidolgozott és változatos játékterületen vezet keresztül, ahol több mint 45 különböző típusú ellenféllel kell megküzdenie. Ráadásul Gabrielnek hatalmas ellenfeleket kell legyőznie valós időben, amelyek dimenziói minden képernyőt felülmúlnak. E szörnyetegek gyenge pontjainak megtalálása a hős minden képességét - ügyességet, erőt és megfelelő időzítést - megköveteli. A Castlevania buja 3D-s világában sokféle játékos elem található: Lords of Shadow világában. Gabriel nélkülözhetetlen segítsége mindenekelőtt a többfunkciós Combat Cross, amely felváltva használható fegyverként vagy mászóeszközként, és az előbbi esetben például hatalmas járatokat vág az ellenséges hordákba. Másodlagos fegyverei is hasznosak: az ezüsttőrökkel hatékonyan vadássza le a vérfarkasokat, a szentelt vízzel pedig a vámpírokat taszítja el. Összesen több mint 40 lehetséges kombótámadást kínál a játék, amelyeket a cselekmény előrehaladtával szerezhet meg a játékos.

Termékleírás

  • Castlevania: Lords of Shadow with Limited Collector's Edition a játékon kívül számos exkluzív anyagot tartalmaz: Egy speciálisan tervezett csomagolás számos illusztrációval, a játékból származó Isten maszkjának fém másolata és egy soundtrack CD 20 megragadó Castlevania: Lords of Shadow zeneszámokkal.
  • A szerelem, a kétségbeesés és a remény epikus története
  •  Lords of Shadow a szerelem, a kétségbeesés és a remény epikus történeteként mutatja be magát. A cím egy káosszal és viszálykodással teli középkori Európában játszódik. A bolygót egy hatalmas varázslat pusztította el, és a holtak lelkei békét keresve vándorolnak a romos földön. Rémálomszerű lények uralkodnak a földön, és félelmet és rettegést terjesztenek. Gabriel Belmont (Robert Carlyle hangja), a történet hőse, a Castlevania történetéből ismert legendás Belmont klán tagja, szemtanúja volt annak, ahogy szeretett feleségét, Marie-t (Natascha McKelhone) brutálisan meggyilkolták. Gabriel bosszút esküszik azokon, akik felelősek a nő haláláért: a titokzatos Árnyék Urain. Utolsó szövetségesétől, Zobektől (Patrick Stewart) megtudja.    

További részek

Castlevania: Lords of Shadow Xbox One Kompatibilis

Castlevania Lords of Shadow 2 -Tomb Ed.

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!