Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Paraméterek

Kooperatív játékquestion_mark 2
Osztott képernyőquestion_mark igen

Call of Duty Modern Warfare 3 Xbox 360 (használt)

Ár:
3.990 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 Call of Duty Modern Warfare 3 játékszoftver
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.890 Ft
Menny.:db

Leírás

A Call of Duty: Modern Warfare 3 egy First-person Shooter, amely egy fiktív, de ultra-realisztikus, közeli jövőbeni konfliktusban gyökerezik, melyben főként amerikai erők és az Orosz Föderáció erői feszülnek egymásnak a világ minden táján. A Call of Duty franchise Modern Warfare ágának harmadik része, a Modern Warfare 3 nagy hangsúlyt fektet a többjátékos játékmenetre, amely innovatív új funkciókat tartalmaz, amelyek többféle játékmenetre ösztönzik a harci stratégiákat, egy új 2 játékos co-op opciót, új játékmódokat, fegyvereket és még sok mást. A játék egy lebilincselő egyjátékos kampányt is tartalmaz, amely ott folytatódik, ahol a Call of Duty: Modern Warfare 2 abbahagyta, és a játék integrálódik a Call of Duty: Elite online szolgáltatással.

Pointstreak és Strike csomagok

A Killstreakek, a többszörös gyilkosságokért járó előnyök és képességek Pointstreakekké alakultak át, és olyan rendszert hoztak létre, amely a játékosokat mind a gyilkosságokért, mind a célok teljesítéséért jutalmazza. Ezeket a jutalmakat három különböző kategóriára, úgynevezett Strike Packages-re bontották:

  • Assault - A Pointstreakek ebben a csomagban egymáshoz láncolódnak és közvetlen sebzést okoznak. Olyan klasszikusokat tartalmaz, mint a Predator Missile és a Attack Helicopter. A csíkod halál esetén visszaáll.
  • Support - Az ebben a csomagban található pointstreakek nem láncolódnak egymáshoz, inkább a megfigyelésre és a zavarásra összpontosítanak. A csíkod nem nullázódik vissza a halálodkor, ami azt jelenti, hogy veled együtt fognak újraindulni.
  • Specialist - Az ebben a csomagban található pointstreakeket haladó játékosoknak tervezték. A jutalmak az optimális teljesítmény érdekében további előnyök formájában érkeznek. Ezek a perkek a halálodig tartanak.

Fegyvertulajdonságok

  • A játékosodhoz hasonlóan a fegyverek is feljebb lépnek a ranglétrán, ami további tartozékokat, retikulákat, álcákat és az új jártassági kategóriát nyitja meg. A fegyvertulajdonságok nem csak azt teszik lehetővé, hogy jobban bánj a fegyverekkel, hanem azt is, hogy olyan hasznos tulajdonságokkal szabd testre a fegyvereidet, mint a "Kick" a visszarúgás csökkentéséhez, a "Impact" a kemény felületeken való mélyebb behatoláshoz és még sok más. Sok jártasság specifikus a fegyverosztályukhoz. És mindegyik egy bizonyos játékstílus fokozására irányul, és lehetővé teheti kedvenc fegyvereid hatékony használatát olyan pályákon és játékmódokban, ahol egyébként nem biztos, hogy a legjobb választás lenne.

Módok és meccsek testreszabása

  • A rajongók kedvenceinek visszatérése mellett a Call of Duty: Modern Warfare 3 több új játékmódot is bevezet. Gyűjtsd össze a megölt játékosok dögcéduláit, beleértve a saját osztagod tagjait is, miközben megakadályozod, hogy az ellenfél osztaga elvegye a tiédet a Kill Confirmed módban. A Team Defender módban szerezd meg a zászlót, és védd a zászlóvivőt, ameddig csak tudod, hogy növeld csapatod pontszámát. Ezen kívül a játékosok élvezhetik a felhasználó által generált mérkőzésmód funkciókat, amelyek lehetővé teszik, hogy bármelyik módot úgy konfiguráld, ahogyan szeretnéd, majd ezeket megoszthatod a Call of Duty: Elite online szolgáltatáson keresztül.

2 játékos kooperatív Special Ops túlélési mód

  • A Special Ops kooperatív akció rengeteg újdonsággal tér vissza, többek között 16 új, objektív alapú küldetéssel és a teljesen új Túlélő móddal. Csatlakozz online, helyben vagy egyedül, és nézz szembe a támadó ellenségek végtelen hullámaival minden többjátékos pályán. Vásárolj és szabd testre fegyvereidet, légi támogatásodat, felszerelésedet és képességeidet, hogy szembeszállj az egyre nehezebb erőkkel, és helyet szerezz magadnak a ranglistán. Szerezz tapasztalatot és rangsorolj az újonnan bevezetett fejlődési rendszerrel. Minél magasabb a rangod, annál több fegyver, légi támogatás és felszerelési fegyverzet áll majd rendelkezésedre a testreszabáshoz, így menet közben is változtathatod a taktikádat. Az akciódús szabadságharc mellett a kooperatív túlélő mód hatékony edzőeszközként is szolgál a kompetitív többjátékos akcióhoz.

Call of Duty: Elite

  • A Call of Duty: Elite a Call of Duty: Modern Warfare 3-mal egy időben indított online multiplayer-orientált szolgáltatás. A szolgáltatás ingyenes és előfizetéses hozzáférési szintet is kínál, és a játék franchise-ának szentelt, több játékra kiterjedő életre szóló statisztikákat, közösségi hálózati lehetőségeket, versenyeket, mobilalkalmazást, Facebook-integrációt és egyebeket kínál.

További részek

Call of Duty 3

Call of Duty World At War

Call of Duty 4 Modern Warfare

Call of Duty Modern Warfare 2

Call of Duty Black Ops

Call Of Duty Black Ops II (18) Care P.

Call of Duty Black Ops II

Call of Duty Black Ops III

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!