Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Call Of Duty Modern Warfare 2 PE (18) +Nightvision Goggles,Artbook Xbox 360 (használt)

Ár:
74.990 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 Call Of Duty Modern Warfare 2 PE (18) +Nightvision Goggles,Artbook játékszoftver
Elérhetőség: Külső raktáron question_mark
Szállítási idő: Külső raktáron lévő termékeknél 10-18 munkanap
Szállítási díj: Ingyenes
Menny.:db

Leírás

A Modern Warfare 2 egy első személyű taktikai lövöldözős játék, a népszerű Call of Duty-sorozat hatodik darabja. Nevéhez hűen és elődje, a Call of Duty: Modern Warfare nyomán a játékosokat modern harci környezetbe helyezi, szemben a korábbi Call of Duty-játékok második világháborús környezetével. Ez a modern megközelítés új fegyvereket, akciókat és lehetőségeket hoz magával. A különféle játékmódokkal, köztük az egyjátékos, a többjátékos és a kooperatív Special Ops móddal párosítva a játék a 2009-es év egyik legnépszerűbb játéka lesz, és méltó kiegészítője a Call of Duty-sorozatnak.

Történet

A Modern Warfare 2 története ott folytatódik, ahol a Call of Duty 4: Modern Warfare eseményei abbamaradtak. Az ultranacionalista orosz vezetőt, Zakhaevet likvidálták, de úgy tűnik, hogy a hadnagya, Vladimir Makarov még nagyobb veszélyt jelent. Miután sikeresen játszott a hatalomért, a hírszerzés szerint befolyásának hatókörét jóval az anyaorosz határain túlra is kiterjeszti, ami felzaklatja a nemzetközi közösséget, és a 141-es különítmény bevonására készteti. A Task Force 141 egy elit multinacionális egység, amely a Navy Seals, a Delta Force, a brit SAS és a CIA ügynökeiből áll. Az egyjátékos kampányban Gary "Roach" Sanderson őrmester vagy, a Call of Duty 4 hőse, a századossá előléptetett "Soap" MacTavish pedig NPC-ként (nem játékos karakter) és parancsnokodként jelenik meg. Makarov és alárendeltjeinek mindenáron történő likvidálása az első számú prioritásod, függetlenül attól, hogy a harc hol zajlik.

TARTALOM

  • A többjátékos módok új szintlépési perkeket, killstreakeket és deathstreakeket tartalmaznak. A díjazott streakek előre testre szabhatók aszerint, hogy mikor válnak elérhetővé.
  • A 'Modern Warfare 2' Prestige Edition Xbox 360-ra a következőket tartalmazza: valódi éjjellátó szemüveg, gyűjtői állvány,játék, fémes kivitelű acélkönyv, művészeti könyv, játék kézikönyv és az eredeti 'Call of Duty' letöltésére jogosító kupon.
  • A Modern Warfare 2 rengeteg többjátékos módot tartalmaz, többek között: a mindenki magáért akciót a Free-for-All, a klasszikus csapat alapú szórakozást a Capture the Flag és a taktikus, csapatorientált akciót a Search and Destroy.
  • A Special Ops módban két játékos egyedül vagy egy barátjával együtt vehet részt egyedi küldetésekben, és osztott képernyős funkcióval rendelkezik.
  • A Modern Warfare 2 új és frissített fegyvereket, új fegyvertartozékokat és a Call of Duty 4 többjátékos fegyverszabályozási rendszerének egy változatát tartalmazza, amely már az egyjátékos kampányban is elérhető.

További részek

Call of Duty 3

Call of Duty World At War

Call of Duty 4 Modern Warfare

Call of Duty Modern Warfare 3

Call of Duty Black Ops

Call Of Duty Black Ops II (18) Care P.

Call of Duty Black Ops II

Call of Duty Black Ops III

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!