Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Call of Duty Black Ops III (3) Xbox 360 (használt)

Ár:
5.990 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 Call of Duty Black Ops III (3) játékszoftver
Elérhetőség: Külső raktáron question_mark
Szállítási idő: Külső raktáron lévő termékeknél 10-18 munkanap
Szállítási díj: 1.890 Ft
Menny.:db

Leírás

A Call of Duty: Black Ops III egy olyan jövőbe repíti a játékosokat, ahol a biotechnológia egy újfajta Black Ops katonát tesz lehetővé. A játékosok mostantól mindig bekapcsolva vannak, és harc közben mindig kapcsolatban állnak a hírszerzési hálózattal és a társaikkal. Egy minden eddiginél megosztottabb világban ez az elit osztag olyan férfiakból és nőkből áll, akik harci képességeiket továbbfejlesztették, hogy gyorsabban, erősebben és okosabban harcolhassanak. Minden katonának nehéz döntéseket kell hoznia, és sötét helyekre kell ellátogatnia ebben a lebilincselő, komor elbeszélésben.

A TERMÉK JELLEMZŐI

  • Új mozgásrendszer: A Call of Duty: Black Ops III új, lendületalapú, láncos mozgási rendszerrel rendelkezik, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy folyékonyan és kifinomultan mozogjanak a környezetben, irányított lökéses ugrásokat, csúszásokat és palástoló képességeket használva, számtalan kombinációban, miközben teljes mértékben uralják a fegyverüket.
  • Testre szabott pályatervezés: A pályákat az alapoktól kezdve az új mozgásrendszerhez tervezték, lehetővé téve a játékosok számára, hogy a hagyományos mozgással, valamint a fejlett taktikákkal és manőverekkel is sikeresek legyenek.
  • Speciális karakterek: A Black Ops III többjátékos módszere bevezeti az új Specialist karakterrendszert is, amely alapvetően megváltoztatja a játékosok harcmodorát, mivel lehetővé teszi a játékosok számára, hogy elsajátítsák az egyes karakterek harcra termett képességeit és fegyvereit.
  • XP fejlődési rendszer: A Zombies egy teljes XP-alapú fejlődési rendszert tartalmaz a játékosok számára, amely mélységet és újrajátszhatóságot ad a Zombies-rajongók által már megszokott, magával ragadó játékmenethez.
  • A Call of Duty: Black Ops III PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra csak két játékmódot tartalmaz: Többjátékos és Zombies, ami a rajongók számára egy kiterjedt többjátékos és egy teljesen új filmes-zombis kalandot kínál.
     

További részek

Call of Duty 3

Call of Duty World At War

Call of Duty 4 Modern Warfare

Call of Duty Modern Warfare 2

Call of Duty Modern Warfare 3

Call of Duty Black Ops

Call Of Duty Black Ops II (18) Care P.

Call of Duty Black Ops II

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!