Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Paraméterek

Kooperatív játékquestion_mark 2

Bully Scholarship Edition Xbox One Kompatibilis Xbox 360 (használt)

Ár:
9.990 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 Bully Scholarship Edition Xbox One Kompatibilis játékszoftver
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.590 Ft
Menny.:db

Leírás

A korábban megjelent PS2-es Bully játék szellemiségét és mély játékmenetét megtartva a Bully: Scholarship Edition a Bullworth Akadémia fiktív New England-i bentlakásos iskolájában játszódik, és a 15 éves Jimmy Hopkins történetét meséli el, aki az új iskolába való beilleszkedés hullámhegyeit és mélypontjait éli át. A kamaszkor vidámságát és kínos helyzeteit tökéletesen megragadó Bully: Scholarship Edition filmszerű és magával ragadó világába, amely a Rockstar videojátékok eddigi leggonoszabb és legszadistább helyszínén játszódik: az iskolaudvaron. Nevess és borzongj, miközben szembeszállsz a zsarnokokkal, a tanárok piszkálnak, rosszindulatú gyerekekkel csínytevsz, megnyered vagy elveszíted a lányt, és végül megtanulsz eligazodni a fiktív Bullworth Akadémia akadályai között.

Bully: Scholarship Edition Wii-re, új tartalommal, a Wii Remote segítségével továbbfejlesztett irányítási funkciókkal és kétjátékos minijátékokkal büszkélkedhet, amelyek a korábbi Bully-játékosok és egy teljesen új közönség számára is vonzóvá teszik ezt a címet.

TERMÉKJELLEMZŐK

  • Új tartalmak: 8 új küldetés, 4 új osztály, vidám új karakterek, hozzáadott kétjátékos mód, új feloldható elemek és új jutalmak.
  • Változatosság: 82 küldetéssel, 45 tanórával, rengeteg minijátékkal és gyűjtögetnivalóval a Bully több mint 30 órányi szórakozást nyújt.
  • Karakterek: Több mint 100 hangos karakter, akikkel több társadalmi csoportban is interakcióba léphetsz: sportolók, stréberek, stréberek, kispályások, zsírosok, tanárok, városiak, kocsisok és persze lányok.
  • Választási lehetőség: Te vagy a főnök. Döntsd el, hogy pozitív vagy negatív hatással vagy-e az interakciókra vagy a küldetések elfogadására; köszönhetsz az osztálytársaknak, vagy gonosz ékeket adhatsz ki.

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!