Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Brink Xbox 360 (használt)

Ár:
1.990 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 Brink játékszoftver
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.890 Ft
Menny.:db

Leírás

A Brink egy magával ragadó lövöldözős játék, amely az egyjátékos, a kooperatív és a többjátékos játékmenetet egyetlen zökkenőmentes élményben egyesíti, lehetővé téve, hogy minden játékmódban fejleszd a karakteredet. Te döntöd el, milyen szerepet szeretnél felvenni a Brink világában, miközben harcolsz magadért és az emberiség utolsó menedékéért, az emberiség utolsó menedékéért. A Brink a dinamikus csataterek, a széleskörű testreszabási lehetőségek és az innovatív irányítási rendszer lenyűgöző keverékét kínálja, amely miatt mindig visszatérsz majd a játékba.

A több száz különálló úszó szigetből álló, ember alkotta, lebegő város, a Bárka a totális polgárháború küszöbén áll. Eredetileg kísérleti önellátó és 100%-ban "zöld" élőhelynek épült, de a Föld óceánjainak jelentett gyors emelkedése arra kényszerítette a Bárkát, hogy az emberiség menedékévé váljon. A Bárka az eredeti alapítókkal, leszármazottaikkal, valamint menekültek tízezreivel zsúfolva, a világ többi részétől teljesen elszigetelve létezik. A 25 éve tartó társadalmi zavargások miatt a Bárka lakói elérték a töréspontjukat. Rajtad múlik, hogy eldöntsd a Bárka és az emberi faj jövőjét.

TERMÉKJELLEMZŐK

  • Elmosódnak a határok az offline és az online között
  • Fejleszd karaktered fejlődését minden játékmódban: egyjátékos, kooperatív és többjátékos módban. Szerezz tapasztalati pontokat, amelyeket a készségeid és képességeid testreszabására és fejlesztésére fordíthatsz, teljesen egyedi megjelenést tervezve a karakterednek.
  • Úttörő kinesztétika
  • A Brink a megszokott lövöldözős irányítást használja, frusztráló, mesterséges korlátok nélkül, és kihasználja egy új funkció előnyeit: a SMART gombot. Amikor megnyomod a SMART gombot, a játék dinamikusan kiértékeli, hogy hova akarsz eljutni, és megvalósítja azt. Nem kell tökéletesen időzíteni egy ugrást vagy ugrást, a játék tudja, mit akarsz csinálni.
  • Kontextusérzékeny célok és jutalmak
  • A célok, a kommunikáció, a küldetésgenerálás és a leltár kiválasztása dinamikusan generálódik a szereped, a státuszod, a helyzeted, a csapattársaid és a csata állapota alapján minden játékmódban. Mindig pontosan tudni fogod, hová kell menned, mit kell tenned, ha odaérsz, és mi lesz a jutalmad a sikerért.
  • Virtuális textúrázás
  • A Brink saját fejlesztésű technológiája, a Virtual Texturing új utakat nyit a jelenlegi generációs konzolokon és PC-ken, mivel még nagyobb hangsúlyt fektet a rendkívül részletes karakterekre, a valósághű környezetre, a világításra, az effektekre és a hangulatra,. A csapatharc műfajának ez a versenyképes élmezőnye segít a játékosoknak belevetni magukat a Bárka epikus, elzárt árkológiájának zord valóságába.

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!