Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Blue Dragon Xbox 360 (használt)

Ár:
2.990 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 Blue Dragon játékszoftver
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.590 Ft
Menny.:db

Leírás

A Mistwalker híres játékproducere, Hironobu Sakaguchi és az Artoon fejlesztőcég bemutatja a várva várt Xbox 360 exkluzív Blue Dragon-t. A Dragon Ball Z-s Akira Toriyama karaktertervezésével és a Final Fantasy-s Nobuo Uematsu zenéjével a Blue Dragon egy epikus szerepjáték, amelynek középpontjában egy Shu nevű kisfiú és néhány barátja áll.

Ezek a valószínűtlen hősök rendelkeznek azzal a képességgel, hogy irányítsák a fantomárnyékokat, amelyek tükrözik gazdáik tetteit, így Shu és társai csodálatos erővel és mágikus képességekkel rendelkeznek.

A harcosok az árnyékváltás különböző típusainak felhasználásával hozhatják létre és fejleszthetik harci stílusukat, beleértve a kardot, az orgyilkost és az erőmágiát. Shunak és barátainak fegyverként kell használniuk az árnyakat, és képességeiket bevetve meg kell menteniük világukat a közelgő végzet elől.

Különböző emberekkel találkozva egy olyan bolygón, ahol számos ősi rom maradt fenn, a karakterek és árnyékaik egy rejtélyekkel és illúziókkal teli világban utaznak, ahol a legkisebb érintés is páratlan méretű reakciókat válthat ki.

A TERMÉK JELLEMZŐI

  • Innovatív RPG játékmenet jellemzői: A küldetésük előrehaladtával a harcosok eredeti támadási módszereket hozhatnak létre az árnyékváltás több típusának felhasználásával, beleértve a kardot, az orgyilkost és az erőmágiát. Kiválaszthatod, hogy a hősöd bizonyos szakterületekre koncentráljon. Az árnyak szintet lépnek, és az aktuális feladatukhoz kapcsolódó új képességekre tesznek szert. A megszerzett képességek nem vesznek el, és szükség esetén továbbra is rendelkezésre állnak.
  • Hatalmas terjedelem és magával ragadó környezet: Shu és társai egy hatalmas világon keresztül harcolnak, amely tele van rég elfeledett ősi civilizációk élénken illusztrált maradványaival.
  • Lenyűgöző grafika: Az Xbox 360 teljesítményét teljes mértékben kihasználva a Blue Dragon egy olyan világba és karakterekbe vonja be a játékosokat, amelyek élénk színekkel és részletességgel kelnek életre, Shu vad hajától kezdve a harcművészet stílusú ruházatáig, gyönyörű egyszerűséggel és kalandvágyóan közvetítve ezt a valóban új generációs RPG-t.
  • Káprázatos karaktertervezés és effektek: Toriyama egyedi hatása nyilvánvaló a játék anime stílusú karaktereinek kialakításában, mivel akcióikat újgenerációs elmosódási effektekkel fokozzák. Emellett a játék algoritmikus animációs rendszere még realisztikusabbá teszi a karakterek és lények mozgását.

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!