Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Bleach - Shattered Blade Wii (használt)

Ár:
9.180 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron question_mark
Szállítási idő: Külső raktáron lévő termékeknél 10-18 munkanap
Szállítási díj: 1.890 Ft
Menny.:db

Leírás

A Bleach története a tizenöt éves Ichigo Kurosakit követi, aki képes látni a túlvilági szellemeket, köztük a Soul Reaper néven ismert harcosokat. A Lélekkaszások feladata, hogy megvédjék az embereket a túlvilági lényektől, az úgynevezett Hollóktól.

Egy sorsdöntő napon Ichigo találkozik Rukiával, egy Lélekkaszással, aki kölcsönadja neki az erejét, miután egy hollow megsebesítette. A játékban a játékosok egy izgalmas történeten keresztül haladnak előre, egyre nehezebb ellenfelekkel szembesülve az igazság kiderítése során.

A játék főbb jellemzői

  • Exkluzív történetszál nyolc epizóddal. Ezek az eredeti történetszálak kizárólag a Wii számára készültek. Ráadásul, ha a játékos új karaktereket old fel, újra lejátszhatja a különböző epizódokat, és az új karakterek új dimenziókat hoznak a történetbe.

  • Az eredeti szerző által készített különleges karakterek. A játékosok olyan feloldható karakterekből kapnak ízelítőt, amelyek még nem kerültek elő a tévésorozatban. A manga szerzője kizárólag a játékhoz készített egy Bleach karaktert.

  • Népszerű karakterek nagy létszámú szereplőgárdája. A játékosok 32 kedvenc karakterük közül választhatnak az anime sorozatból. Minden karakter egyedi speciális támadásokkal és technikákkal rendelkezik, és az anime sorozat színésze szólaltatja meg őket.

  • Különleges támadások, amelyeket el kell sajátítani. A játékosok közvetlenül a tévésorozatból vett speciális fegyverekkel és szupererő-támadásokkal szupererős támadásokat intézhetnek az ellenfelekhez, vagy természetfeletti ellenségeket idézhetnek meg.

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!