Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Assassin's Creed Double Pack (15) Xbox 360 (használt)

Ár:
3.990 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 Assassin's Creed Double Pack (15) játékszoftver
.
Elérhetőség: Külső raktáron
Szállítási díj: 1.490 Ft
Menny.:db

Leírás

Assassin's Creed + Assassin's Creed II

Assassin's Creed Kr. u. 1191-ben játszódik, amikor a harmadik keresztes hadjárat szétszakította a Szentföldet. A titokzatosságba burkolózó és kegyetlenségük miatt rettegett Assassinok a konfliktus mindkét oldalának elfojtásával kívánják megállítani az ellenségeskedést. A játékosok a főszereplő Altair szerepét átvéve hatalmukban áll majd közvetlen környezetüket káoszba taszítani, és alakítani az eseményeket a történelem e sorsfordító pillanatában. Az Assassin's Creed egyesíti a technológiát, a játéktervezést, a témát és az érzelmeket egy olyan világban, ahol káoszt szíthatsz, és a változás sebezhető, mégis erőteljes ügynökévé válhatsz. Assassin's Creed 2 Az Assassin's Creed várva várt folytatása egy új hőssel, Ezio Auditore da Firenzével, egy fiatal olasz nemessel és egy új korszakkal, a reneszánsszal. Az Assassin's Creed 2 megtartja az alapvető játékélményt, amely az első művet átütő sikerré tette, és olyan új élményekkel szolgál, amelyek meglepik és kihívások elé állítják a játékosokat. Az Assassin's Creed 2 egy epikus történet a családról, a bosszúról és az összeesküvésről, amely a reneszánsz Itália érintetlen, mégis brutális hátterében játszódik. Ezio összebarátkozik Leonardo da Vincivel, felveszi a harcot Firenze leghatalmasabb családjaival, és végigjárja Velence csatornáit, ahol megtanulja, hogyan váljon mester bérgyilkossá.

  • Sajátítsd el a történelem leghalálosabb és legtitkosabb harcos klánjának képességeit, taktikáit és fegyvereit. Tervezd meg a támadásaidat, csapj le kíméletlenül, és harcolj a menekülésért.
  • Realisztikus és érzékeny környezet: A tömegek reagálnak a mozdulataidra, és vagy segítenek, vagy akadályoznak a küldetéseidben Akció egy új dimenzióval
  • Teljes szabadság: Semmisítsd meg a célpontjaidat bárhol, bármikor és bárhogyan. Cserkészd be zsákmányodat részletgazdag, történelmileg pontos, nyílt végű környezetekben. Mássz fel épületekre, ülj fel lovakra, vegyülj el a tömegben.
  • Tégy meg mindent, hogy elérd a céljaidat. Éld át újra a keresztes hadjáratok epikus korszakát: Az Assassin's Creed elmerül a 12. század valósághű és történelmi Szentföldjén, élethű grafikával, hangulattal és egy élő világ finom, mégis részletes árnyalataival.
     

További részek

Assassin's Creed Anthology

Assassin's Creed American Saga ( III + IV Black Flag)

Assassin's Creed Brotherhood Xbox One Kompatibilis

Assassin's Creed Heritage Collection

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!