Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Alan Wake Limited Edition Xbox 360 (használt)

Ár:
14.990 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 Alan Wake Limited Edition játékszoftver
Elérhetőség: Külső raktáron question_mark
Szállítási idő: Külső raktáron lévő termékeknél 10-18 munkanap
Szállítási díj: 1.890 Ft
Menny.:db

Leírás

A minőségi vászonba kötött Alan Wake Limited Collector's Edition keménykötésű könyvre hasonlít, és a következőket tartalmazza:

 • Játéklemez dobozban, egyedi grafikával
 • Exkluzív játékbeli audiokommentár és tippek a Remedy-től.
 • "The Alan Wake Files" egy 144 oldalas könyv, amely egy Alan Wake által írt rövid történetet tartalmaz, és a Bright Falls-i eseményeket vizsgáló FBI-dossziékat állítja össze.

Exkluzív Xbox 360 bónuszlemez különleges tartalommal:

 • Exkluzív Xbox Theme és Avatar
 • Az Xbox LIVE-on keresztül az Alan Wake-hez elérhető első letölthető tartalomhoz tartozó token.
 • Videó dokumentumfilmek / A kulisszák mögött
 • Az Alan Wake témája
 • A Bright Falls világa
 • Bight Falls lakói
 • Alan küldetései
 • Exkluzív hanglemez a soundtrackkel és a zenével

Az Alan Wake Xbox 360-on egy pszichológiai akcióthriller a Remedy-től, a Max Payne játékok neves fejlesztőitől. A kizárólag Xbox 360-ra készülő Alan Wake-ben a játékosok Alan Wake, a bestsellerek írójának szerepébe bújnak, aki egy kisvárosba menekül, hogy felépüljön menyasszonya rejtélyes eltűnése után.

A Washington állambeli Bright Falls megtévesztően idilli kisvárosában játszódó Alan Wake Xbox 360-on egy intenzív és kiterjedt filmes világba csöppen, amelyben a játékosok szabadon barangolhatnak a hiperrealisztikus, dinamikus és interaktív környezetben. Az Xbox 360-ra készült Alan Wake küldetésalapú, mélyen magával ragadó és izgalmas történettel, amely minden fordulóban új fordulatokat és mélyreható karakter-kinyilatkoztatásokat tár fel. Az Alan Wake Xbox 360-on a játékosok többrétegű karakterinterakciókon, egyedi problémamegoldáson és a félelmetes ellenségek elleni intenzív harcokon keresztül bogozzák ki a lebilincselő cselekményt. Az Xbox 360-ra készült Alan Wake rémálomszerű világában Alan Wake-nek a túléléshez számos fegyvert kell használnia, köztük a sötétség teremtményeivel szembeni legerősebb szövetségesét, magát a fényt.

Alan Wake Xbox 360-on Jellemzők:

 • Intenzív pszichológiai thriller: Az Xbox 360-ra készült Alan Wake mélyen pszichológiai és finoman kidolgozott cselekményt nyújt, amely magasra teszi a videojátékok történetmesélésének mércéjét. Az Alan Wake lebilincselő történetét filmszerű atmoszféra, lebilincselő helyzetek, emlékezetes karakterek és valós idejű tempó hajtja előre. A Remedy már többször készített és fejlesztett olyan játékokat, amelyek egyedülállóan filmszerű megjelenítéssel és kivételesen magas gyártási értékekkel rendelkeznek. Az Alan Wake Xbox 360-on az újgenerációs játéktechnológiát használta fel egy olyan erőteljes történet elmesélésére, amely a játékost belemeríti Alan Wake izgalmas kalandjának intenzív érzelmeibe és feszültségébe.
 • Hatalmas, nyitott világ, amelyet felfedezhetsz: Az Alan Wake Xbox 360-ra készült Alan Wake szabadon bejárható elemei és hatalmas, nyitott világa lehetővé teszi a játékosok számára, hogy felderítsék Bright Falls rejtélyeit, és arra ösztönzi őket, hogy felfedezzék és nagy figyelmet fordítsanak a részletekre.
 • Fény mint harci elem: Ahogy az Alan Wake Xbox 360-on az Alan Wake története előrehalad, az éjszakák egyre hosszabbak, a nappalok pedig egyre rövidebbek lesznek. Ez komoly problémát jelent Alan Wake számára, mivel ellenségei látszólag az árnyékból nyernek erőt, és nemsokára maga a fény válik a legnagyobb szövetségesévé. Az Alan Wake for Xbox 360-ban a játékosoknak ügyesen kell kombinálniuk a fény használatát a hagyományosabb fegyverekkel, hogy esélyük legyen a sötétség eme teremtményei ellen.
 • Realisztikus, interaktív környezet: A Bright Falls városában játszódó Alan Wake for Xbox 360-ban fontos szerepet kapnak a csendes-óceáni északnyugati térség hipermetszetű környezete. Még a napfény és az időjárás változása is mélyen befolyásolja az Alan Wake karaktereit és ellenségeit. A játék fejlett renderelőmotorja elképesztően valósághű környezeteket biztosít, amelyek részletesen életre keltik az Alan Wake for Xbox 360 világát - az örökzöld fák buja erdejétől kezdve a furcsa kisvárosi épületekig és utcákig. Az Xbox 360-as Alan Wake világa élő és valóságos.
 • Epizodikus elbeszélés: Az Xbox 360-as Alan Wake küldetésalapú felépítése egy mélyen felépített drámai televíziós sorozathoz hasonló epizodikus narratívát hoz létre. Az Alan Wake epizódjainak előrehaladtával a játékmenet fejlődik, új elemeket és karaktereket vezet be, növelve a játék fenyegetettségi és akciószintjét.

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!