Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Alan Wake Xbox One Kompatibilis Xbox 360 (használt)

Ár:
3.980 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 Alan Wake Xbox One Kompatibilis játékszoftver
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.590 Ft
Menny.:db

Leírás

Alan Wake Xbox One Kompatibilis

Az Alan Wake Xbox 360-on egy pszichológiai akcióthriller a Remedy-től, a Max Payne játékok neves fejlesztőitől. A kizárólag Xbox 360-ra készülő Alan Wake-ben a játékosok Alan Wake, egy bestseller-író szerepét veszik át, aki egy kisvárosba menekül, hogy felépüljön menyasszonya rejtélyes eltűnése után.

A Washington állambeli Bright Falls megtévesztően idilli kisvárosában játszódó Alan Wake Xbox 360-on egy intenzív és kiterjedt filmes világba csöppen, amelyben a játékosok szabadon barangolhatnak a hiperrealisztikus, dinamikus és interaktív környezetben. Az Xbox 360-ra készült Alan Wake küldetésalapú, mélyen magával ragadó és izgalmas történettel, amely minden fordulóban új fordulatokat és mélyreható karakter-kinyilatkoztatásokat tár fel. Az Alan Wake Xbox 360-on a játékosok többrétegű karakterinterakciókon, egyedi problémamegoldáson és a félelmetes ellenségek elleni intenzív harcokon keresztül bogozzák ki a lebilincselő cselekményt. Az Xbox 360-ra készült Alan Wake rémálomszerű világában Alan Wake-nek a túléléshez számos fegyvert kell használnia, köztük a sötétség teremtményeivel szembeni legerősebb szövetségesét, magát a fényt.

Jellemzők

  • Intenzív pszichológiai thriller - Az Alan Wake for Xbox 360 egy mélyen pszichológiai és finoman kidolgozott cselekményt kínál, amely magasra teszi a videojátékok történetmesélésének mércéjét. Az Alan Wake lebilincselő történetét filmszerű atmoszféra, lebilincselő helyzetek, emlékezetes karakterek és valós idejű tempó hajtja előre. A Remedy már többször készített és fejlesztett olyan játékokat, amelyek egyedülállóan filmszerű megjelenítéssel és kivételesen magas gyártási értékekkel rendelkeznek. Az Alan Wake Xbox 360-on az újgenerációs játéktechnológiát használta fel egy olyan erőteljes történet elmesélésére, amely a játékost belemeríti Alan Wake izgalmas kalandjának intenzív érzelmeibe és feszültségébe.
  • Hatalmas, nyitott világ a felfedezésre - Az Alan Wake Xbox 360-ra készült Alan Wake szabadon bejárható elemei és hatalmas, nyitott világa lehetővé teszi a játékosok számára, hogy felderítsék Bright Falls rejtélyeit, és arra ösztönzi őket, hogy felfedezzék a környéket, és nagy figyelmet fordítsanak a részletekre.
  • A fény mint harci elem - Ahogy az Alan Wake Xbox 360-on játszódó Alan Wake története előrehalad, az éjszakák egyre hosszabbak, a nappalok pedig egyre rövidebbek lesznek. Ez komoly problémát jelent Alan Wake számára, mivel ellenségei látszólag az árnyékból nyernek erőt, és nemsokára maga a fény válik a legnagyobb szövetségesévé. Az Alan Wake for Xbox 360-ban a játékosoknak ügyesen kell kombinálniuk a fény használatát a hagyományosabb fegyverekkel, hogy esélyük legyen a sötétség eme teremtményei ellen.
  • Realisztikus, interaktív környezet - A Bright Falls városában játszódó Alan Wake for Xbox 360-ban fontos szerepet kap a csendes-óceáni északnyugati térség hiperdetalizált környezete. Még a napfény és az időjárás változása is mélyen befolyásolja az Alan Wake karaktereit és ellenségeit. A játék fejlett renderelőmotorja elképesztően valósághű környezeteket biztosít, amelyek részletgazdag életre keltik az Alan Wake for Xbox 360 világát - az örökzöld fák buja erdejétől kezdve a furcsa kisvárosi épületekig és utcákig. Az Xbox 360-as Alan Wake világa élő és valóságos.
  • Epizodikus elbeszélés - Az Xbox 360-as Alan Wake küldetésalapú felépítése egy mélyen felépített drámai televíziós sorozathoz hasonló epizodikus elbeszélést hoz létre. Az Alan Wake epizódjainak előrehaladtával a játékmenet fejlődik, új elemeket és karaktereket vezet be, növelve a játék fenyegetettségi és akciószintjét.

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!