Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Ace Combat 6 Fires of Liberation Xbox 360 (használt)

Ár:
5.990 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 Ace Combat 6 Fires of Liberation játékszoftver
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.590 Ft
Menny.:db

Leírás

Ace Combat 6 Fires of Liberation

Jó hír a konzolos szimulátorok rajongóinak, hogy készül az Ace Combat 6: Fires of Liberation, amely a tervek szerint egy fotó-realisztikus grafikával megáldott reülőgép szimulátor lesz. A legnépszerűbb gépeket felvonultató címben persze nem csak ellenséges sugárhajtásúakat kell lelőnünk, hanem harci helikoptereket, hadihajókat, földi egységeket is. Igen vonzó lehet az Xbox 360 tulajok számára az is, hogy az online részleg ezúttal központi jelentőséget kap, lehetséges lesz co-operative módban végigvinni a küldetéseket, de lesz team, és sima death match funkció is, no meg folyamatosan frissülő globális és regionális ranglista.

TERMÉKJELLEMZŐK

  • Éld át a háborús övezeteket fotórealisztikus részletességgel: Légy tanúja a nagy felbontású grafikának, amely szuperrealisztikus háborús zónákká alakítja a körülötted lévő világot, amit csak a következő generációs konzolrendszerek kiváló teljesítménye tesz lehetővé.
  • Parancsold a légi, tengeri és szárazföldi harci egységekből álló szövetséges támadóerőt: A következő generációs konzolrendszer kiváló feldolgozási teljesítménye lehetővé teszi a játékosok számára, hogy ne csak légi harci egységeket, hanem tengeri és szárazföldi harci egységeket is vezessenek. Adj parancsokat a másodperc töredékének pontosságával, és legyél tanúja a hatalmas egyesített támadásnak, amely egyszerre számos ellenséges erőt semmisít meg!
  • Vegyen részt eddig soha nem látott méretű és intenzitású ádáz harcokban: Hatalmas konfliktusok bontakoznak ki egy "élő csatatéren", amelyet a "Dinamikus műveleti rendszer" integrál, ahol egyszerre akár hat független légi, szárazföldi és tengeri ütközet is kitörhet több helyszínen, miközben a szövetségesek és az ellenség valós időben csapnak össze.
  • Bizonyítsd be felsőbbrendűségedet globális szinten az intenzív többjátékos online módban az Xbox Live-on keresztül: Az Ace Combat franchise-ban először válik elérhetővé több, különböző szabályokkal rendelkező online játékmód, beleértve a halálos mérkőzés stílusú küldetéseket; a teljes harcot az égbolt uralmáért; a csapathalálos mérkőzéseket; és a kooperatív játékokat, ahol a játékosok barátaikkal együttműködve szállnak szembe a számítógép által irányított ellenfelekkel.
  • Vezesd álmaid hiteles, licencelt harci repülőgépét: Ülj be a világ légierejének kedvenc, hitelesen részletezett repülőgépeinek pilótafülkéjébe, mint például az F-15 E Strike Eagle, az F-22 Raptor és a Tornado, a legrealisztikusabb repülési harci akciókért.
  • Élvezd a felülmúlhatatlan minőségű, akciódús ászpilóta-élményt: A zökkenőmentes tempó és az intuitív vezérlés magával ragadó és stresszmentes játékélményt nyújt.
  • Tapasztald meg első kézből a csatatér intenzív drámáját és érzelmeit: Bonyolódj bele egy hiteles háborús drámába, amelyet hét főszereplő szemszögéből mesélnek el. A valós idejű szövetséges és ellenséges rádiókommunikáció a csatában folyamatosan változó eseményeknek megfelelően változik.

További részek

Ace Combat Assault Horizon

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!