Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A 10 legjobb Xbox One ügyességi játék

xbox One ügyességi játékok

[A képekre kattintva megtekintheted az egyes termékeket]

 

10. Yooka-Laylee

xbox one Yooka-Laylee


A Yooka-Laylee élénk színei, egyszerű karakterdizájnja és buta humora miatt ez a visszavágós platformer egy elragadó kis játék, különösen a fiatalabb játékosok számára. A játékosok a címszereplő kaméleon és denevér duójaként különböző, gazdagon megtervezett világokat fedeznek fel, hogy megállítsák a gonosztevő gonosztevőt - de a játék igazán a kooperatív többjátékos módban és az akár négyfős minijátékok sokaságában válik igazán sajátjává, így a játék egy jó kis régi vágású, kanapés szórakozássá.

 

 

9. Crash Bandicoot 4

Marvel's Guardians of the Galaxy xbox one


A "It's About Time" szórakoztató alcímet viselő, várva várt visszatérés a szeretett bandicoot formájához könnyen az egyik legjobb platformjáték az Xbox One-on. Új játékmenet-funkciókkal és mechanikákkal, többek között a Quantum Masks erejének kihasználásával, amelyekkel megváltoztathatjuk a pályákat, leküzdhetjük az akadályokat és még sok mást is. Lenyűgözően gyönyörű és tele van minden olyan tulajdonsággal, ami a játékokat annyira ünnepelté teszi, a Crash Bandicoot-saga ezen belépője kötelező darab.

 

 

8. Ori and the Will of the Wisps

Ori and the Will of the Wisps xbox one


Egy gyönyörű platformjáték, amely az eredetire épít anélkül, hogy tönkretenné azt, ami annyira különlegessé tette.

VGC

Ez a káprázatos platformjáték hatalmas és lenyűgözően szép környezetbe repíti a játékosokat egy érzelmes és magával ragadó kalandban. Miközben toronymagas ellenségekkel és kihívást jelentő rejtvényekkel találkozol Ori sorsának megfejtése közben, készülj fel a csodálkozásra, ahogy a játék lenyűgöző látványvilága egy másik világba repít. Ez egyszerűen a valaha készült egyik legszebb játék, és az elejétől a végéig csodálatos.

 

 

7. Sonic Colours Ultimate

Sonic Colours Ultimate xbox one


Ez a csillagközi kaland a megszokott gyors Sonic-zűrzavarral kecsegtet, miközben kihívásokkal teli világokon robbansz át, és veszélyes akadályokon manőverezel át. A Sonic Colors igazán lenyűgöző, színekkel és karakterekkel teli látványvilággal és a fiatal játékosok számára a legegyszerűbb játékmenetet meghazudtolóan egyszerű játékmenettel várja a Sonic Colors: Ultimate egy nélkülözhetetlen cím minden korosztály számára.

 

 

6. Crash Bandicoot N-Sane Trilogy

Crash Bandicoot N-Sane Trilogy xbox one


A Crash Bandicoot sorozat ikonikus első 3 játékát összegyűjtő The N-Sane Trilogy több mint 100 szintnyi izgalmas platformjátékkal büszkélkedhet. A lenyűgözően felújított, gyönyörű látványvilággal rendelkező Crash még sosem nézett ki ilyen szépen. A játékok természetesen önmagukért beszélnek - a valaha készült legjobb játékok közé tartoznak, nemhogy csak platformerek. Pördülj, fuss és ugrálj végig a hibátlan trilógián, és újra gyermeknek érezheted magad.

 

 

5. Shovel Knight

használt xbox one Shovel Knight


Bár a felszínen túlságosan leegyszerűsítettnek tűnhet, a Shovel Knight nosztalgikus bája és magával ragadó játékmenete az Xbox One konzol egyik legjobb platformjátékává teszi. A Kickstarteren crowdfundingolt, szenvedélyes NES-hommage addiktív szórakozás, amely úgy tör le a képernyőről, hogy érezni, hogy ezt egy olyan fejlesztő készítette, aki valóban szereti a műfajt. A Shovel Knightot abszolút érdemes előásni!

 

 

4. Spyro Reignited Trilogy

használt Spyro Reignited Trilogy xbox one


A Spyro: Reignited Trilogy a szeretett sorozat első három játékát gyűjti össze, hihetetlen színvonalon felújítva egy olyan csapat által, amely nyilvánvalóan nagyon szenvedélyes a franchise iránt. A csodálatos, színes és változatos világok, amelyeket az ikonikus trilógia hű újrateremtése kínál, fejlődő játékmenettel és bájos humorral rendelkeznek, így egy csodálatos kalandsorozatot és egy csodálatosan nosztalgikus utazást tesznek lehetővé a platformjátékok fénykorába. Igazi csemege.

 

 

3. Unravel Yarny Bundle

Unravel Yarny Bundle xbox one


A platformjátékok egyik legimádnivalóbb és legszebben animált világa, az Unravel játékok egy életnagyságú puzzle/platformer kalandra visz el a szerethető Yarny szerepében. A teljes egészében fonalból készült játékban felfedezed és használod a testedet, hogy kötelet alkoss, hidakat képezz, tárgyakat húzz és hintázz a környezetedben. A játék egyszerű megközelítése és gyönyörű látványvilága abszolút élvezetes, a Yarny Bundle pedig a sorozat mindkét hihetetlen játékát egyesíti.

 

 

2. Rayman Legends

Rayman Legends xbox one


A Rayman elbűvölő világa kitör a képernyőről ebben a lenyűgöző frissítésben, amely a 2D és 3D játékelemek kombinációjának köszönhetően új szintre emeli a franchise grafikáját. A Rayman Legends egy csodálatos történetmóddal (amely egy briliáns 4 játékosos kooperatív lehetőséget is tartalmaz), valamint kiváló minijátékokkal és a játékosok testreszabásával méltó a címéhez, és emlékeztet minket arra, hogy miért is olyan legendás a sorozat.

 

 

1. It Takes Two

It Takes Two xbox one


Josef Fares és csapata a Hazelight Studiosnál hűek maradtak a közös játékélményről és a megosztásról szóló elképzelésükhöz, és az It Takes Two egy mestermű ebben a tekintetben. A játékmenet folyamatos megújulása észbontó, és olyan gazdag élményt nyújt, amelyet senkinek sem szabad kihagynia.

IGN

Ez az A Way Outhoz hasonlóan csak online vagy offline kooperatív módban játszható, aprólékosan kidolgozott platformjáték a többjátékos játék lenyűgöző példája, tele bonyolult rejtvényekkel, valódi kalandvágygal és szórakozással. Ez egy igazán figyelemre méltó játék, amely nem csak jutalmazza, hanem meg is követeli a csapatmunkát, olyan élményt nyújtva, amely páratlan a kooperatív platformer alműfajban.

 

 

Neked hogyan nézne ki a Top 10-es listád? Írd meg nekünk kommentben!