Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A 10 legjobb Xbox One szerepjáték

xbox One szerepjáték játékok

[A képekre kattintva megtekintheted az egyes termékeket]

 

10. The Outer Worlds

xbox one The Outer Worlds


Ez a fantasztikus PRG egy könnyed és szórakoztató űrbéli kalandozást kínál, csodálatosan színes látványvilággal és poénos humorral, amely a játékot egy komikus Fallouthoz hasonlóvá teszi. A szilárd játékmenet, a részletgazdag világ és az érdekes karakterekkel teli, magával ragadó narratíva miatt a The Outer Worlds helyet érdemel ezen a listán, és úgy érzi, hogy a régi iskolás RPG looter shooterek visszavágója, amely kiemelkedik a zsúfolt műfajból!

 

 

9. Middle Earth Shadow of Mordor

Middle Earth Shadow of Mordor xbox one


A harc és a felfedezés szórakoztató, és bár a játék egy kicsit nehéznek tűnhet, ne felejtsd el, hogy a menekülés mindig jó ötlet.

Softpedia

A Gyűrűk Ura filmtrilógia óta a játékosok szerették volna felfedezni Középföldét. Szerencsére jött a Shadow of Mordor, és egy lenyűgöző és hiteles RPG-élményt nyújtott Tolkien univerzumában, amely minden igényt kielégít. A játékos cselekedetei alapján a kiváló Nemesis System azt jelenti, hogy minden egyes ellenség, akivel találkozol, különálló, és a játék során személyes főellenségeddé válhat. A Shadow of Mordor a szokásos képességfejlődéssel és az izgalmas nyitott világgal fantasztikus élményt nyújt a rajongóknak és a Középföldre újonnan érkezőknek egyaránt.

 

 

8. Dragon Ball Z Kakarot

Dragon Ball Z Kakarot xbox one


A Dragon Ball Z franchise korábbi játékaitól eltérően a Kakarot inkább követi az RPG formátumot, minthogy egy gombnyomkodós verekedős játék legyen. A Dragon Ball Z-sorozat fő történetét követve a játékosok Goku és a Z-harcosok irányítását veszik át egy nagy kalandban, amely négy történeti íven keresztül tart; tele felfedezéssel, mellékküldetésekkel és játszható karakterekkel. Ez az a játék, amiről a Dragon Ball-rajongók mindig is álmodtak, és az eredmény az egyik legjobb RPG az Xbox One-on.

 

 

7. Assassin’s Creed Valhalla

Yooka-Laylee xbox one


Ki ne szeretne viking lenni? Az Assassin's Creed Valhalla, a szeretett nyílt világú sorozat egyik legjobb darabja, amelyben egy gyönyörűen megvalósított Angliát fedezhetsz fel Kr. u. 872-878-ban. Az epikus léptékű, gyönyörű grafikával és a sorozat évek óta minden bizonnyal legmeggyőzőbb történetével a Valhalla felejthetetlen élményt nyújt, amely emlékeztet minket arra, hogy miért az Assassin's Creed a modern játékvilág egyik legünnepeltebb franchise-a.

 

 

6. Diablo III Eternal Collection

Diablo III Eternal Collection xbox one


A Diablo Eternal Collection páratlan RPG-élményt nyújt, a hihetetlen Diablo III-at a Reaper of Souls kiegészítővel és a Necromancer osztállyal kombinálva. A több órányi játékélménnyel teletűzdelt legendás élményben a játékosok hét karakterosztály közül választhatnak, és feladatuk a Terror Urának, Diablónak a legyőzése. A végtelen mennyiségű gyűjthető zsákmánnyal és legyőzendő ellenséggel a Diablo az örökkévalóságig leköti a játékosokat.

 

 

5. Dark Souls III

használt xbox one Dark Souls III


Összességében a Dark Souls III egy igazán figyelemre méltó élmény, aminek sikerült kijavítania minden problémáját ami a megjelenéskor fennállt.

ICXM

Készen állsz arra, hogy visszautazz a Dark Souls világába? Ez a lenyűgözően megvalósított fantáziavilág tele van hangulatos terrorral, és várja, hogy útnak indulj. Elég bátor vagy? Miközben kolosszális ellenségekkel és ijesztő környezetekkel küzdesz, a lélegzetelállító látványvilágnak és a jutalomjátéknak köszönhetően elveszel a fenomenálisan magával ragadó világban. A Dark Souls 3 a modern játékvilág remekműve, és méltó lezárása a közkedvelt sorozatnak.

 

 

4. Dragon Age Inquisition

használt Dragon Age Inquisition xbox one


A Dragon Age-sorozat harmadik része, az Inquisition egy inkvizítor bőrébe bújik, aki egy nagy utazásra indul, hogy kezelje a Thedasban zajló polgári zavargásokat. A játék a felfedezésre helyezi a hangsúlyt (a térkép ötször nagyobb, mint a szeretett sorozat első játékában), a játék abszolút tele van tartalommal - nem beszélve a lenyűgöző történetről, amelyet a kemény karakterdöntések befolyásolnak a játék során. Ez a lenyűgöző és magával ragadó játék ott van az RPG műfaj legjobbjai között.

 

 

3. Elder Scrolls V Skyrim

Elder Scrolls V Skyrim xbox one


Fus-ro-dah! Egyszerűen nem lehet egy játék best-of-listát úgy összeállítani, hogy a Skyrim ne kapjon helyet rajta, és nem véletlenül. Ez a fantasy eposz - amely ma már a VR-től a kézi konzolokig mindenhol elérhető - akkor a legjobb, ha a jó öreg otthoni konzolon játszható, és az Xbox One kiadás elképesztően új szintre emeli az eredeti játékot. Tamriel élő, lélegző világa abszolút gyönyörű az Xbox One-on, és még mindig ugyanolyan jól néz ki, érződik és játszik, mint valaha. Egy mestermű.

 

 

2. Fallout 4

Fallout 4 xbox one


Még az itt-ott felbukkanó technikai rázkódások sem tudják lassítani a lendületét.

IGN

A Fallout 4 példátlan méretével és a küldetések, gyűjtögetnivalók és szintlépések elképesztő mennyiségével olyan játék, amely felemészti az életedet - a lehető legjobb értelemben. Ez a gazdagon megtervezett posztapokaliptikus pusztaság tele van tartalommal, nem is beszélve a kritikusok által elismert Fallout 3 óta továbbfejlesztett fegyverzetről és harcmechanikáról. A Fallout 4 egy nélkülözhetetlen szerepjáték, amely emlékeztet minket arra, hogy mire képesek a next-gen konzolok.

 

 

1. The Witcher 3 Wild Hunt

The Witcher 3 Wild Hunt xbox one


A megdöbbentően hatalmas és gyönyörű világban játszódó The Witcher 3-t széles körben - és joggal - az Xbox One legjobb játékának tartják. A tervezés, a történetmesélés és a harc mesterműve, amelyben az ikonikus hőst, Geralt of Rivia-t irányítod, miközben egy izgalmas fő történetbe és végtelen számú mellékküldetésbe kezdesz, amelyek mindegyike elég izgalommal és intrikával van tele ahhoz, hogy a legtöbb játék fő történeteivel vetekedjen. A modern játékvilág egyik legszebb és legérdemesebb példája.

 

 

Neked hogyan nézne ki a Top 10-es listád? Írd meg nekünk kommentben!