Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A 10 legjobb Xbox One stratégiai játék

xbox One stratégiai játékok

[A képekre kattintva megtekintheted az egyes termékeket]

 

10. Desperados III

xbox one Desperados III


Ebben az izgalmas, valós idejű taktikai játékban egy öt desperadosból álló, különböző halálos képességekkel rendelkező szedett-vedett csapat parancsnoka leszel, miközben egy magával ragadó vadnyugati kalandba kezdesz. A kihívásokkal teli játék a türelmet és az átgondolt játékot díjazza, mivel minden küldetés látszólag végtelen megközelítésekkel teljesíthető - de a gondos tervezés és a tökéletes végrehajtás a legizgalmasabb sikerélményt eredményezi!

 

 

9. Halo Wars 2

Halo Wars 2 xbox one


A Halo Wars 2 egy nagyszerű történetet kínál, amelynek végén milliónyi lehetőség van arra, hogy mi történhet a jövőbeli játékokban.

COGconnected

A Halo Wars 2 a Halo 5 eseményeit követően egy új történetet mesél el 13 akciódús küldetésen keresztül. A franchise valaha látott legnagyobb csatamezején építs bázisokat és készülj fel a totális háborúra, miközben seregeidet félelmetes idegen ellenségek ellen vezeted ebben a valós idejű stratégiai extravaganciában. Izgalmas kampányával és lenyűgöző többjátékos módjával a Halo Wars 2 kötelező darab a műfaj rajongói számára.

 

 

8. Wasteland 3

Wasteland 3 xbox one


Ez a csapat-alapú stratégiai RPG kihívást jelentő, fordulóalapú harcot kínál, miközben egy legfeljebb hat erdőjáróból álló osztagot építesz, hogy elkaszáld az ellenségeidet. A végtelen testreszabhatósággal a játékstílusodnak megfelelően és a fordulatokkal teli, részletgazdag narratívával a Wasteland 3 egy abszolút izgalmas stratégiai cím, amely teljesen reaktívnak tűnik, mély és magával ragadó világot teremtve a játékos körül.

 

 

7. Tropico 6

Tropico 6 xbox one


A Tropico 6 először vezet be nagy szigetvilágot a Tropico franchise-ba, és bemutatja a több sziget egyidejű kezelésének koncepcióját, valamint az ezzel járó kihívásokhoz való alkalmazkodást. Az éles, élénk látványvilággal és a szigeteken és a szigetek között építhető épületek, hidak és alagutak végtelennek tűnő választékával a Tropico 6 a franchise eddigi csúcspontja - és szerencsére a sorozat ikonikus humorérzéke is megmaradt, így a játék nagyon is szórakoztató.

 

 

6. Jurassic World Evolution

Jurassic World Evolution xbox one


A Jurassic World Evolution az egyik legszebb parképítő játék, és imádjuk, ahogyan a dinoszauruszokat a filmből újraalkotják. Emellett elég egyszerű ahhoz, hogy az újoncok is élvezhessék ezt a műfajt. Néha úgy éreztük, hogy a fejlődés még egy stratégiai játékhoz képest is túl lassú.

Hobby Consolas

Ki ne szerette volna megépíteni a saját Jurassic Worldjét? Az Evolution lehetőséget ad erre, tudományos, szórakoztató és biztonsági egységeket fejlesztve egy dinoszauruszokkal teli parkban. A játék nyilvánvalóan a dinoszauruszoknál éri el a maga teljességét - az, hogy saját fajodat saját, egyedi viselkedésmóddal rendelkező biotechnológiával alakíthatod ki, mindig friss és izgalmas játékstílust eredményez.

 

 

5. Sudden Strike 4

használt xbox one Sudden Strike 4


A Sudden Strike 4 az egyik legtaktikusabb valós idejű játék a piacon, amelyben a játékos több különböző frakciót irányít a második világháborúban. Gyalogság, tankok, tüzérség és repülőgépek állnak rendelkezésre, a stratégiai játék szempontjából kritikus fontosságú annak megértése, hogy az egyes egységek hogyan járulnak hozzá a csatához. A Sudden Strike 4 zseniálisan elérhető irányítással, kiváló prezentációval és szilárd játékmenettel a műfaj egyik alulértékelt gyöngyszeme.

 

 

4. Planet Coaster

használt Planet Coaster xbox one


A vidámpark-szimulációs játékok már régóta léteznek, és a Planet Coaster talán a legmeghatározóbb élményt nyújtja. Bármilyen szinten is állsz, ez az addiktív játék lehetővé teszi, hogy több mint 700 előre elkészített objektum közül válassz, vagy tervezz és építs pályákat az alapoktól kezdve, részletes konstrukcióval, és végül élj a fantáziáddal, hogy vidámparki vállalkozó legyél. Csak készülj fel arra, hogy mennyire fogod élveni ezt a játékot - az órák csak úgy repülnek, miközben kétségbeesetten gondoskodsz arról, hogy a vendégeid jól érezzék magukat!

 

 

3. Civilization VI

Civilization VI xbox one


Nem lehet a legjobb stratégiai játékok listája Sid Meier nélkül. A 2K által fejlesztett Civilization VI-ban 24 vezető egyikét irányíthatod, miközben te határozod meg a győzelemhez vezető utat, és játszhatod végig az a korszakokat. Kevés örömtelibb dolog van a játékban, mint egy virágzó birodalom látványa, amelyet a te kezed által építettél, és a Civilisation VI hatalmas térképeket ad, amelyeken feltérképezetlen földeket építhetsz. Mint minden Sid Meier-játékhoz, ehhez is türelem kell, de ezt a türelmet az Xbox One egyik legjobb stratégiai játékával jutalmazzuk.

 

 

2. XCOM 2

XCOM 2 xbox one


Az XCOM 2-ben a játékosok az XCOM katonai szervezet új mobil bázisát, a Bosszúállót irányítják, miközben a küldetések között a bázis mérnöki és kutatási részlegét irányítod, hogy kütyüket és fegyvereket hozz létre és szabj testre. Maguk a küldetések a szokásos XCOM körökre osztott harcok formájában zajlanak. Az eredmény egy remek kis stratégiai játék, amely ötvözi az akciót és a kutatást, és mindkét típusú stratégia rajongónak tetszeni fog! 

 

 

1. Aven Colony

Aven Colony xbox one


Félelmetes szimulációs játék túlélő elemekkel, addiktív játékmenettel, amely képes kielégíteni a műfaj veteránjait és újoncait egyaránt.

MondoXbox

Ha valaha is szerettél volna gyarmatosítani egy idegen bolygót (és ki ne akart volna), az Aven Colony játékban elemedben leszel. Miután megtanultad, hogyan kezeld az alacsony oxigénszintet, az elektromos viharokat és más veszélyes környezeti problémákat, munkahelyeket, egészségügyi ellátást, szórakozást, élelmet és rendfenntartást kell biztosítanod, hogy elnyerd a választásokon való tetszést. A játék számos küldetést tartalmaz, amelyek teljesítése több órát is igénybe vehet, valamint egy nagyon kellemes sandbox módot. Az Aven Colony egy vizuálisan lenyűgöző sci-fi stratégiai remekmű.

 

 

Neked hogyan nézne ki a Top 10-es listád? Írd meg nekünk kommentben!