Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A 10 legjobb Xbox 360 ügyességi játék

Top 10 xbox 360 ügyességi játék

[A képekre kattintva megtekintheted az egyes termékeket]

 

10. Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts

használt Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts


Ez a kedves és színes platformjáték csodálatos látványvilággal és hangtervezéssel büszkélkedhet, elmerülhetsz az aranyos világában, amely jutalmazza a játékos kreativitását és képzelőerejét. Segítségünkre lesz a járgányunk, amlynek testreszabása végtelenül sokoldalú, izgalmas rejtvényekkel és rengeteg humorral a Nuts & Bolts a múltbeli platformerek minden báját és játszhatóságát nyújtja. Végtelenül okos és szórakoztató, mindenképpen szerettük volna a listán tudni!

 

 

9. Pac-Man and The Ghostly Adventures 2

használt Pac-Man and The Ghostly Adventures 2


A Pac-Man and The Ghostly Adventures 2 a hagyományos környezetéből kiemelve az ikonikus sárga zabagépet, fantáziával és mélységgel gazdagítja a sorozatot egy nyerő 3D-s ügyességi kalandban. Az irányítás remek érzést ad, bármikor lelehet ülni elé és játszani vele akár az elejétől. Minden szint végén láthatjuk, hogy sikerült-e az aranyérmet megszereznünk, ez késztethet minket arra, hogy még egy menetbe belekezdjünk. A klasszikus Pac-Man játékoktól eltérő, de legalább olyan szórakoztató videójáték.

 

 

8. Rayman Origins

használt Rayman Origins


Ez az őrült 2D platformer kifogástalan játékmenetet és lenyűgöző látványvilágot kínál, amely a karakter, sőt általában a platformjátékok dicsőséges napjait idézi. Ez nem más, mint a szórakozás nagybetűs játéka. A Rayman Origins egyszerű játékmenetével, amely időnként megtévesztően nagy kihívást jelent, szórakoztató és kifizetődő játékélményt nyújt a szeretett műfaj rajongói számára.

Metacritic-en egészen elképesztő, 91 pontot ért el az xbox 360 változat, a mai napig tiszteletre méltó pontszám! 

 

 

7. Sonic Unleashed

használt Sonic Unleashed


A SEGA csapata a találó "Hedgehog Engine"-nek köszönhetően képesek voltak egy igazán mókás kalandot készíteni, amelyben két játéktípus találkozik, a hagyományos gyors Sonic-játék és a harcra kihegyezett platformjáték. Az eredmény egy változatos és innovatív élmény, amely új életet lehel a Sonic-sorozatba, és a modern generáció egyik legjobb belépőjeként állja meg a helyét. Egy szórakoztató és érdekes platformjáték, mindenképpen megér egy próbát.

 

 

6. Crash Bandicoot: Mind Over Mutant

használt Crash Bandicoot: Mind Over Mutant


A közkedvelt Crash-sorozat 15. részeként a Mind Over Mutantnak valami újat kellett kitalálnia. A 3D-s platformer kiveszi Crash-t a megszokott oldalnézetes játékmenetből, és inkább egy szabadon bejárható kalandjátékká alakítja a játékot, ahol küldetéseket kell teljesítened, karakterekkel kell találkoznod és gyűjthető tárgyakat kell találnod. Az eredmény Crash Bandicoot egyik legérdekesebb és leginnovatívabb játéka, amely egyben a legjobbak között is kiemelkedik.

 

 

5. Epic Mickey: Power of Two

használt Epic Mickey: Power of Two


Mickey egérnek és társának Oswaldnak, a szerencsés nyuszinak együtt kell dolgoznia, hogy kijussanak Wastelandből, egy olyan alternatív világból, ahová az elmúlt 80 év elfeledett Disney figuráit száműzték. A világot nagyon szépen felépítették, a karakterek interakciója humoros, a feladatok pedig kihívást jelentőek, de szórakoztatóak. Természetesen nem maradhat el a kooperatív lehetőség, rengeteget hozzáad a mókához egy 2. játékos. Nem is volt kérdés, hogy a Disney egyik legjobb játéka a listánkon szerepeljen. 

 

 

4. Terraria

használt Terraria


A Terraria a kalandok földje! A rejtélyek földje! Egy föld, amelyet te alakíthatsz, védhetsz és élvezhetsz. A lehetőségeid ebben a játékban határtalanok. Akcióra éhes vagy, akinek mindene a harc? Építőmester vagy? Gyűjtő? Felfedező? A Terraria-ban mindenki számára van valami.

Re-Logic

A globális jelenséghez, a Minecrafthoz hasonlóan a Terraria is a craftolás és a felfedezés világába vezeti a játékost, amely procedurálisan generált, ami azt jelenti, hogy nincs két ugyanolyan pálya. Egy lenyűgöző retro, pixeles stílusú addiktív platformjáték, amelyben bányászni kell az alapanyagokért

 

 

3. Spongebob Hero Pants

használt Spongebob Hero Pants


Ez az elragadó Spongyabob cím ötvözi a ügyességet, a felfedezést, a rejtvényeket és a harcot egy őrült tenger alatti kalandban. A hat játszható karakter (Spongyabob, Patrik, Tunyacsáp, Sandy, Rák uram és Plankton) mindegyike egyedi szuperképességekkel büszkélkedhet a kihívások megoldásához és az ellenségek legyőzéséhez, a legfeljebb 4 játékos kooperatív mód pedig remek közös élményt nyújt. Ha mindig is szerettél volna ellátogatni Bikini fenékre, most itt a lehetőség!

 

 

2. Sonic Generations

használt Sonic Generations


A Sonic 20. születésnapjára nem is lehetett kérdés, hogy valami nagydobásra készülnek a fejlesztők.. a játékosok igazi legendának tekintik ezt a kék sündisznót és őrült kalandjait. Ezt pedig a SEGA egy komplett HD ráncfelvarrással hálálja meg, újragondolt játékmenettel és egy olyan játékkal, amely minden korosztályt szórakoztat majd órákon át.

 

 

1. Rayman Legends

használt Rayman Legends


A Rayman Legends egy elragadó platformjáték, és az egyik legjobb, amivel valaha játszottam. A külömböző műfajokkal játszadozó, okos pályatervezésnek köszönhetően hihetetlenül sokat tud kihozni magából.

IGN

Ha ügyességi játék, akkor Rayman Legends. Látványvilágával, csodálatos játékmenetével és végtelenül bájos karaktereivel minden korosztály jól fogja érezni magát közben. Nem telik el úgy 5 perc, hogy ne találnánk valami elrejtett jutalmat vagy titkot, így nem is kérdés, hogy az Xbox 360 egyik legszebb élménye. Családi kikapcsolódásnak sem utolsó, hiszen egyszerre akár 4 fő is játszhat vele.

 

 

Neked hogyan nézne ki a Top 10-es listád? Írd meg nekünk kommentben!