Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A 10 legjobb Xbox 360 szerepjáték

Xbox 360 szerepjátékok

[A képekre kattintva megtekintheted az egyes termékeket]

 

10. Majin and The Forsaken Kingdom

használt Majin and The Forsaken Kingdom


Kezdjük hát a listát egy igazi klasszikussal. A Majin and The Forsaken Kingdom egy lenyűgöző történettel büszkélkedő, lopakodásra és közelharcra épülő játék. A műfaj egyik leggazdagabban megtervezett világában és igazán érdekes karaktereivel, ez a modern klasszikusnak számító gyöngyszem megérett egy ráncfelvarrásra. Fantasztikus tempójával és a felfedezés, a harc és a rejtvények közötti tökéletes egyensúlyával a műfaj rajongóinak kötelező darab.

 

 

9. Tales of Vesperia

használt Tales of Vesperia


A Tales of Vesperia a sorozat eddigi legjobb játéka, egy gyönyörű és szórakoztató RPG a maga nemében.

GameSpot

Ez a szuper szórakoztató és magával ragadó játék inkább hasonlít egy interaktív rajzfilmre, mint egy hagyományos JRPG-re, de ebben rejlik az oka annak, hogy műfajának egyik legjobbjaként emelkedik ki. A Tales of Vesperia egy egyszerű, szerény kaland, amely rengeteg bájos elemmel és végtelen tartalommal tart játékban, miközben mellékküldetésekre indulsz, és a képességeid fejlesztésére koncentrálsz. Ez egy elragadó, színes kis játék, amely kedves bevezetésként szolgál a JRPG-khez azoknak, akik nem ismerik még.

 

 

8. Lost Odyssey

használt Lost Odyssey


Ha a hagyományos JRPG-k rajongója vagy, aki szereti jó előre megtervezni minden lépését, ne keress tovább, a Lost Odyssey-ben megtaláltad. Tele magával ragadó történettel, amely minden karaktert kibontakoztat, turn based stratégiai rendszerrel, lenyűgöző grafikával és gyönyörű zenével, ez a játék egy remekmű, amely minden téren kiemelkedik.

 

 

7. Kingdoms of Amalur: Reckoning

használt Kingdoms of Amalur: Reckoning


Ez az izgalmas és merész kaland tele van lebilincselő történettel és felfedezéssel, kemény harcokkal és gazdag testreszabhatósággal. A generáció egyik legjobb videójátéka, a Kingdoms of Amalur: Reckoning soha nem kapta meg azt a figyelmet, mint a Skyrim és a Dragon Age játékok, ami hatalmas hiba. Az eredmény a műfaj abszolút mesterműve, és egy olyan játék, amely megérdemli, hogy a konzolok egyik legjobb címeként tartsák számon.

 

 

6. Dragon Age: Inquisition

használt Dragon Age: Inquisition


Az Inquisition lebilincselő, karakterközpontú története és a felfedezésre váró, változatos, remekül megtervezett világa hosszú órákra leköti a játékosokat. A hősöd, a követőid, az előőrsök és az erődök megjelenésének és képességeinek teljes mértékben testreszabhatóságával minden bizonnyal elég tartalom van itt ahhoz, hogy a hosszadalmas sztori módon túl is lefoglaljon. Ez a fenomenális RPG minden bizonnyal méltó az epikus szóhoz.

2014-ben a Dragon Age: Inquisition elnyerte az év játéka díjat, olyan címeket megelőzve mint a Dark Souls 2, Bayonetta 2 vagy Middle-earth: Shadow of Mordor.

 

 

5. The Witcher 2: Assassins of Kings

használt The Witcher 2: Assassins of Kings


Bár nyilvánvalóan elhalványul a következő generációs folytatás, a Wild Hunt mellett, Geralt második kalandjában még mindig van mit szeretni. A zseniális játékmechanikával és egy gyönyörűen felépített, választáson alapuló narratívával az Assassins of Kings mindent javított az első játékon, és korai bizonyítékként szolgál arra, hogy a sorozat miért tartozik a legkedveltebbek közé ebben a műfajban.

 

 

4. Diablo III: Reaper of Souls

használt Diablo III: Reaper of Souls


A Hack & Slash játékok leghíresebb címe, a Diablo III: Reaper of Souls egy abszolút ikonikus cím. A legjobb, ha a barátaiddal együtt éled át ezt az addiktív kalandot, amely lehetővé teszi, hogy a karaktered több egyedi class közül válaszd ki, majd a játék során szintet lépj, hogy pusztító erőket és legendás felszereléseket oldj fel. A Diablo III a gombnyomkodásra és a darálásra összpontosít, így a bele fektetett energia meghálálja az idődet.

A Reaper of Souls kiegészítő remekül teljesített, összesen 87 pontott kapott metacritic-en, ami kimagasló ebben a kategóriában. 

 

 

3. Elder Scrolls V: Skyrim

használt Elder Scrolls V: Skyrim


Az Elder Scrolls címek nem olyan játékok, amelyeket azért játszol, hogy véget érjenenek, a fő küldetések a tartalomnak csak egy apró részét teszik ki. A Skyrimhez fűződő legkedvesebb emlékeim nem a küldetések teljesítéséhez kötődnek, hanem inkább a bejárható világ felfedezéséhez, a karakterekkel való beszélgetésekhez, a játékon belüli gyűjtögetés és és a legerősebb fegyverek és felszerelések megszerzése. Egyszerűen annyi minden történik itt, hogy felemészti az életedet (a lehető legjobb értelemben), és számtalan órányi szórakozást nyújt.

 

 

2. Fallout 3

használt Fallout 3


A Fallout 3 szabadságot kínál anélkül, hogy feláldozná a történet oriántált játékmenetet. Fantasztikus harcot nyújt anélkül, hogy lemondana a mély szerepjátékrendszerről.

IGN

Az egyik legnagyobb és legjobb RPG a világon, a Fallout 3 egy olyan remekmű, amely átveszi az irányítást az életed felett. Miközben a jó és a rossz közötti határvonalon lépkedsz, és a poszt-apokaliptikus pusztaságot kutatod át, készülj fel az előző generáció egyik legjobb kalandjára. Jó polgár vagy aljas gonosztevő leszel? a Döntés a te kezedben. 

 

 

1. Fable II

használt Fable II


Egy átütő élmény. Egy bájos és lenyűgöző játék, amely körülbelül 20 órát foglalhat le a játékos idejéből, és több mint 50 órányi mellékküldetést kínál. Kihagyhatatlan.

gamezone

Kijelenthetjük, hogy a Fable II az egyik legjobb szerepjáték ami valaha megjelent. A Videójáték lehetővé teszi a játékosok számára, hogy Albion földjén harcosokká váljanak, vagy letelepedjenek és családot alapítsanak. A Fable II a jó vagy a rossz, a helyes vagy a helytelen cselekedet választási lehetőségével generációjának egyik legmagával ragadóbb játéka, amelyet egy gyönyörűen megvalósított nyílt világ egészít ki.

 

 

Neked hogyan nézne ki a Top 10-es listád? Írd meg nekünk kommentben!