Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A 10 legjobb Xbox 360 horror játék

Xbox 360 horror játékok

[A képekre kattintva megtekintheted az egyes termékeket]

 

10. The Evil Within

használt The Evil Within


A The Evil Within egy dinamikus, titokzatos világ, amely valós időben torzul és változik körülötted, gyakran lelki terror és szorongást keltő jelenetekkel. Elképzelhetetlen rémségekkel szembesülve kell útnak indulnod, hogy megfejtsd, mi áll a gonosz erő mögött egy olyan kifordult világban, ahol förtelmes lények bolyonganak a holtak között. A játék bonyolult története, ijesztő játékmenete és lenyűgöző látványvilága miatt kötelező darab.

 

 

9. Darksiders II

használt Darksiders II


A játékmenet folyamatosan változik minden egyes felvett fegyverrel, és rengeteg kihívást tartogat, különösen az arénában. A prezentáció is elsőrangú, ami Joe "Mad" Maduriera és csapata elkötelezettségének igazi jele.

Planet Xbox 360

A Darksiders II tele van félelmetes, felfedezésre váró börtönökkel és szörnyű ellenségekkel, amelyekkel meg kell küzdened. Nagyobb, merészebb, mélyebb és okosabb, mint elődje, ez a sötét és nyugtalanító kaland a Halál irányításába helyez téged, miközben elindulsz egy útra, hogy megváltsd testvéred nevét. Ettől a címtől a hideg fog futkosni a hátadon, ahogy felfedezed ezt a bűnös világot.

 

 

8. Dead Island

használt Dead Island


Míg a legtöbb horrorjáték sivár, színtelen világban játszódik, a Dead Island egy trópusi üdülőhelyre viszi a cselekményt. Egy hatalmas, nyitott világban, egy hatalmas, nyitott környezetben, számos testreszabható fegyverrel és egy szórakoztató harcrendszerrel pusztíthatod el az zombiekat. A Dead Risinghoz hasonlóan a Dead Island is inkább az ijesztő szórakozás oldalára koncentrál, mintsem arra, hogy felzaklasson. Persze, ez nem jelenti azt, hogy ne lenne feszült a játékmenet, különösen amikor egy horda élőhalott kerít be valamelyik sarokba.

 

 

7. Alien: Isolation

használt Alien: Isolation


Az Alien filmsorozat első filmje által erősen inspirált, gyötrelmes sci-fi túlélő horror cím a frászt hozza rád. Egy dinamikus, folyamatosan tanuló, szuperintelligens idegen által becserkészve hamar megtanulod értékelni a rejtekhelyek fontosságát. A lenyűgöző látványvilággal és hangtervezéssel ez az egyik leghűségesebb és leghitelesebb filmadaptáció a játékiparban, amely a játékost egyenesen Ridley Scott eredeti mesterművének hangulatába és rémületébe repíti.

Metacritic-en az xbox 360 verzió több mint 82 ponton áll jelenleg, úgy hivatkoznak rá mint a "generáció legijesztőbb játéka". 

 

 

6. Condemned

használt Condemned


Ez a sötét és nyugtalanító cím erősen David Fincher Se7en című filmje által inspirált, hiszen Thomas FBI ügynököt irányítod, és ösztönösen, törvényszéki eszközökkel, végül pedig harci eszközökkel állítod bíróság elé a sorozatgyilkosokat. Az Xbox 360 egyik legnyomasztóbb élménye ez a játék, amely érzelmileg és fizikailag is kimerít. A csavaros hangulat és az erőszakos megrázkódtatások úgy csapnak le rád, mint egy pörölykalapács. Ilyennek kellene lennie minden horror játéknak.

 

 

5. Dead Space

használt Dead Space


Egy hihetetlenül atmoszférikus és felkavaróan hátborzongató űr kaland, amely álmaidban kísért, ébren pedig magához hív.

GameSpot

A sikeres folytatások ellenére nincs félelmetesebb a Dead Space sorozat eredeti címénél. Intenzív, erőszakos és hihetetlenül rémisztő, a Dead Space a modern játékvilág egyik legkegyetlenebb élménye. A Dead Space filmszerű atmoszférát teremtve, magával ragadó története és dialógusai magához láncolja a játékost ebben a sötét és nyugtalanító világban. Játszd fejhallgatóval, lekapcsolt lámpával, és garantálom, hogy hetekig nem fogsz aludni

 

 

4. Dead Rising

használt Dead Rising


Élőhalottak, boss harcok, brutális fegyverek és az egyik legjobb fekete humor. kell ennél több? Műfaja ellenére a Dead Rising nem veszi komolyan magát, de nem is kell neki, hiszen az egyik legszórakoztatóbb zombie hentelős játék ami valaha készült. Rendkívül intenzív pillanatokat élhetünk meg, különösen akkor, ha kifogyott minden lőfegyverünk, a rémségek pedig csak jönnek.

 

 

3. Resident Evil 6

használt Resident Evil 6


A bioterrorizmus baljós árnyéka terjed a világon, és csak te állíthatod meg.

CAPCOM

A videóátékok egyik legkedveltebb franchise-a, a Resident Evil legjobb játéka az előző generáción a félelmetes Resident Evil 6 volt. A hirtelen előbukkanó szörnyek, lenyűgöző látványvilággal és a fordulatokkal teli narratívával büszkélkedő akciójáték vérpezsdítő szórakozást nyújt. A 6. rész talán kicsit akciódúsabb, mint a műfaj elődei, de nem kell aggódni, a játéknak van bőven lehetősége a frászt hozni ránk.

 

 

2. Left 4 Dead 2

használt Left 4 Dead 2


A Left 4 Dead 2 egy többszemélyre tervezett lövöldözős játék, melyben hőseinkkel kell átjutnunk elhagyatott városokon, vagy éppen kietlen vidékeken, ahol csak a sokféle fertőzött lények várnak ránk. Garantáljuk, hogy minden harcot úgy fogtok megélni, hogy az utolsó esélyetek az életben maradásért. Az egyik legnépszerűbb kooperatív játék a mai napig, ijesztő, akciódús, és végtelenül szórakoztató.

 

 

1. Alan Wake

használt Alan Wake


Részben akciójáték, részben pszichológiai thriller, az Alan Wake egy sokkoló, izgalmas utazás.

Remedy Studio

Ez a pszichológiai és finoman kidolgozott horrorjáték a játékosokat egy ünnepelt író, a címszereplő Alan Wake bőrébe bújtatja, aki menyasszonya eltűnése után nyomoz az idilli Bright Falls városában. Az intenzív harcokkal, a lenyűgöző filmes atmoszférával és a fény igazán innovatív használatával az Alan Wake egy felejthetetlen és felkavaró utazás a sötétség szívébe. Top listánk legtetejére nem kerülhetett más játék, köszönhetően a történetnek, játékmenetnek és kreativításnak.

 

 

Neked hogyan nézne ki a Top 10-es listád? Írd meg nekünk kommentben!