Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A 10 legjobb Xbox 360 alulértékelt játék

xbox 360 alulértékelt játékok

[A képekre kattintva megtekintheted az egyes termékeket]

 

10. Enslaved Odyssey to the West

használt Enslaved Odyssey to the West


Az Enslavedben annyi minden van, ami tetszik, kezdve a dühös mechák által uralt posztapokaliptikus jövőtől, Andy Serkis elképesztő szinkron munkásságáig, aki a főszereplő Monkey-nak adja a hangját. Bár a történetet a 16. századi kínai regény, az Utazás nyugatra ihlette, nem fél felfedezni a saját ötleteit, beleértve a videójátékok egyik legemlékezetesebb és legkeserédesebb befejezését.

 

 

9. Project Gotham Racing 4

használt Project Gotham Racing 4


Ha autós játékot akarunk Xbox 360-ra, elsőként a Forza jut eszünkbe, pedig volt előtte egy több részből álló sorozat, ez a Project Gotham Racing. Rengeteg egyedi ötlettel, motorkerékpárokkal és egy nagyon jó soundtrackel sokunknak ez volt a kedvenc verseny játéka. Sajnos a Forza egyre növekvő hírneve kinyírta ezt a sorozatot, pedig egy kivételes játékról beszélünk.

 

 

8. Tales of Vesperia

használt Tales of Vesperia


Míg a többi, ebben a kategóriában híresebb címek taroltak, a Bandai Namco csendben minden idők egyik legjobb JRPG sorozatát építette fel a Tales franchise-zal. Szinte az összes Tales játékot érdemes játszani, de a Vesperia vitathatatlanul a legjobb. A környék megmentésére irányuló küldetés gyorsan átcsap a világ megmentésére. A szereplők rendkívül bájosak, az akcióorientált harcrendszer pedig, amely inkább hasonlít egy harci játékra, mint egy hagyományos RPG-re.

 

 

7. Beautiful Katamari

használt Beautiful Katamari


A Katamari sorozat negyedik része az eredeti alkotójának, Keita Takahashinak a távozása miatt kissé kevésbé lelkes fogadtatásban részesült. Továbbra is mindent egy óriási golyóvá göngyölítünk. A Mindenség kozmosz királya még mindig szuper fura és extravagáns. A játék ugyanaz a bájos, túlzó, kreatív Katamari, amit mindannyian ismerünk és szeretünk, de ezúttal HD-ben, és még online multiplayerrel is kiegészül.

 

 

6. Split/Second Velocity

használt Split/Second Velocity


A Mario Karthoz hasonló, feldúlt és minden körre más pályákkal és időzített robbanóanyagokkal a Split/Second simán megelőzte a Burnoutot, és átrobogott az égő roncsokon…

Gaming Target

A legutóbbi konzolgeneráció fantasztikus árkád versenyjátékokat produkált... aztán hirtelen abbamaradtak. Bár vannak remekül teljesítő címek, a Split/Second vitathatatlanul közéjük tartozik. Az biztos, hogy nagyobb és őrültebb, mint a többi hasonló játék. Az egyes versenyek célja nem csak a győzelem, hanem az is, hogy sikeres mutatványokat csináljunk,A Power Play mérő beindítása jelentheti azt, hogy robbanóanyagot dobsz az ellenfélre, megnyitsz egy rövidebb utat, vagy teljesen megváltoztatod a pályát.

 

 

5. Dante’s Inferno

használt Dante’s Inferno


A Dante pokla kétség kívül az egyik legbrutálisabb akció játék ami valaha megjelent Xbox 360-ra, bőven a God of War szintjét súrolja, de sajnos ilyen-olyan tényezők miatt, sose került abba a rivalda fénybe, amit megérdemel. Ahogy bejárjuk a pokol minden zúgát szerelmünk lelkéért, rémségeket hagyunk a hátunk mögött és végül megküzdünk Luciferrel, egy elképesztő élmény.

 

 

4. GUN

használt GUN


A Red Dead Redemptionre talán minden idők egyik legjobb videojátékaként emlékszünk, de valójában nem ez volt az első nyílt világú westernjáték Xbox 360-ra. Ezt a kitüntetést a Gun kapta, egy másik, 1 19. század végi Amerikában játszódó bosszútörténet. A RDR-hez hasonlóan a Gun is nagy térképet kínál, tele banditákkal és vadállatokkal, valamint rengeteg melléktevékenységgel, például pókerrel és fejvadászattal.

 

 

3. Warhammer 40000 Space Marine

használt Warhammer 40000 Space Marine


A Warhammer sosem volt a legkönnyebben hozzáférhető franchise, és még az univerzumán alapuló videojátékok is inkább a stratégiai és időigényes játékmenet felé hajlanak. Ezért is volt olyan üdítő egy olyan játék, amely egyetlen űrhajósra koncentrál, aki ellenségek hordáin szeleteli át magát. Igaz, nem ez volt a legeredetibb koncepció vagy játékmenet, de az, hogy a Warhammer világában lehettünk egy ilyen nézetből is, egészen felemelő érzés volt.

 

 

2. Lost Odyssey

használt Lost Odyssey


A játékmenetet tekintve a Lost Odyssey egy meglehetősen hagyományos JRPG. A harc körökre osztott, de az Aim Ring System, amely a felszerelhető gyűrűk segítségével változtatja meg a különböző harci hatásokat, eléggé egyedi. Természetesen a harc mindig háttérbe szorul a történet mögött az ilyen típusú játékokban, és szerencsére a Lost Odyssey a műfaj egyik legjobb történetével rendelkezik. Mindenképpen ki kell próbálni, akkor is, ha nem vagy egy nagy fanja a műfajnak.

 

 

1. Prey

használt Prey


Kőkemény játék, tele innovációval, lebilincselő történettel és gyönyörű grafikával.

Cheat Code Central

Ne keverjük össze ezt a Prey-t a Bethesda rebootjával, a két címnek a nevet leszámítva szinte semmi köze egymáshoz. Ennek a Preynek sokkal inkább hasonlít a játékmenete a Quake4-hez, de kiegészítve portálokkal, ezeknek köszönhetően egy hatalmas idegen hajón utazhatunk, elő hívhatjuk az indián szellemeket, amelyek segítenek a rejtvények megoldásában. A földönkívüliekkel kapcsolatos klippektől biztosan a hideg kiráz majd, de pontosan ezektől lesz egyedi játék.

 

 

Neked hogyan nézne ki a Top 10-es listád? Írd meg nekünk kommentben!