Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A 10 legjobb Playstation 3 gyerek játék

Playstation 3 gyerek játékok

[A képekre kattintva megtekintheted az egyes termékeket]

 

10. EyePet & Friends

használt playstation 3 EyePet & Friends


Az innovatív EyePet franchise lehetővé teszi a fiatal játékosok számára, hogy a kiterjesztett valóságon keresztül megtapasztaljanak egy varázslatos háziállatot a nappalijukban. A PlayStation Move egyszerű irányításával a játékosok ápolhatják és játszhatnak EyePetjükkel, miközben játékokat, ruhákat és egyebeket alakíthatnak ki. Ez a végtelenül szórakoztató, kreativitásra és gondozásra ösztönző, bájos kis játék tökéletes a fiatalabb játékosok számára.

 

 

9. De Blob 2

használt De Blob 2 playstation 3


Ebben a nitrós kalandjátékban a játékosok Blob és Pinky irányításával nyomozhatnak az agymosott Blancok mögött meghúzódó szörnyű összeesküvés után. Ez a színes és mozgalmas folytatás szuper új kooperatív módokat is bevezetett, amelyek lehetővé teszik a játékosok számára, hogy együtt szabadítsák fel Prisma Cityt, és együtt győzedelmeskedjenek a megpróbáltatások felett ebben az elragadóan bolondos tombolásban, ami minden bizonnyal a PlayStation 3 egyik legszórakoztatóbb co-op élményét eredményezi a fiatal játékosoknak.

 

 

8. LEGO Jurassic World

használt LEGO Jurassic World playstation 3


Szórakoztató és élvezetes LEGO akciókaland sandbox funkcióval, amely tökéletesen illeszkedik a Jurassic Park univerzumához. Rengeteg felfedezésre váró titok.

3DJuegos

Az élet, utat tör magának..

Az izgalmas Jurassic Park trilógia és az újabb Jurassic World film kombinálásával a LEGO játékuniverzum e csodálatos darabja hűen adja vissza az ikonikus Dino saga legszebb pillanatait. A szokásos számtalan játszható karakterrel, rejtett poénokkal és újrajátszhatósággal ez a színes és addiktív cím tele van meglepetéssel, és emlékezteti a játékosokat arra, hogy a Jurassic Park-filmek miért olyan népszerűek.

 

 

7. How To Train Your Dragon 2

használt How To Train Your Dragon 2 playstation 3


Indulj el egy epikus utazásra Berk szigetére az adrenalinfüggő vikingek új sportágába: Sárkányversenyzés. Miközben versenyeken veszel részt a gyönyörű, ám mégis alattomos szigeten, mindenféle rejtett küldetést fedezhetsz fel, és érmék gyűjtésével és kihívások teljesítésével fejlesztheted sárkányodat, hogy új tulajdonságokat és képességeket nyiss fel. A szeretett filmsorozat szuperhű és szórakoztató adaptációja, a fiatalabb játékosok is jól fognak szórakozni ezzel a szórakoztató versenyjátékkal.

 

 

6. LEGO Marvel Avengers

használt LEGO Marvel Avengers playstation 3


Egy játék, amely könyörög, hogy játsszák. Egy élmény, amely könyörög, hogy átéljék. Szuper intenzív, sok szempontból a nonstop szórakozás megtestesítője.

PSX Extreme

A Marvel filmek közelmúltbeli sikere miatt a fiatalabb játékosok is sok örömöt találnak majd a Bosszúállók játékban. A több mint 100 karaktert feloldó és játszható színes és szórakoztató kalandjátékban a Föld leghatalmasabb hőseit irányíthatod a világ megmentése érdekében. A nyílt világú játékmenet egyedi megközelítésével és a filmek kulcsfontosságú pillanatainak átélésével ez a LEGO videojátékok egyik legjobb része.

 

 

5. Carnival Island

használt Carnival Island playstation 3


A fiatal játékosok a csodák világát fedezik fel, miközben átkutatják a varázslatos Karneválszigetet, és rengeteg szórakoztató játékban, köztük a gyűrűdobálástól a mini bowlingig a barátaikkal és családjukkal szállnak szembe, és varázslatos állatokat, klassz nyereményeket és váratlan meglepetéseket oldanak fel! Ez a csodálatos partijáték tele van izgalmas tartalommal, és órákon át szórakoztatja a fiatalabb játékosokat, miközben mind a 35 játékban elsajátítják a képességeiket.

 

 

4. Create

használt Create


A több mint 100 kihívással büszkélkedő játék, nem meglepő módon a kreativitásra ösztönöz. A játék jutalmazza a játékos képzelőerejét, mivel több ezer matrica, ecset, textúra, elem és tárgy áll a rendelkezésedre, hogy minden egyes jelenetet tetszésed szerint alkoss meg. Ahogy megalkotod saját egyedi, dinamikus környezetedet, kreativitásodat új eszközök és kihívások feloldásával jutalmazzuk. Végtelen szórakozás!

 

 

3. The Ratchet & Clank Trilogy: Classics HD

használt The Ratchet & Clank Trilogy: Classics HD playstation 3


Ez a kivételes csomag az első 3 elismert Ratchet & Clank játékot foglalja egy gyűjteménybe, lenyűgöző nagy felbontásban, reramasterelve. A három vidám és akciódús kalandjáték gördülékeny játékmenetével, zseniális történeteivel és felejthetetlen karaktereivel szórakoztatja a fiatalabb játékosokat, miközben megszerzed a bolondos fegyvereket és a menő kütyüket. Egy abszolút csodálatos szórakozás minden korosztály számára.

A trilógia felújított csomagja világszerte elnyerte mindenki tetszését, Metacriticen 83 pontot ért el, számos remek kritikát kapott, egyértelmű jele annak, hogy vétek lenne kihagyni.. 

 

 

2. Minecraft

használt Minecraft playstation 3


Akár szeretjük, akár utáljuk, kevés olyan gyerekjáték van a PS3-on, a Minecraft. A kreativitásra és képzelőerőre ösztönző videójátákban a játékosok számára valóban végtelenek a felfedezési lehetőségek, olyan érzés, mintha egy üres vászon lenne a fiatalok számára, aho minden ötletük megvalósulhat. Akár egyedül, akár barátokkal játszanak, ha családbarát szórakozásról van szó, senki sem tud jobbat ajánlani, mint a Minecraft.

 

 

1. Little Big Planet 2

használt Little Big Planet 2 playstation 3


Egy csodálatos játék. Szórakoztató, okos, részletes, magával ragadó és remekül játszható a barátaiddal. Az egyetlen probléma az, hogy az előző játékból ismert frusztrációk egy része még mindig jelen van. Mégis, a képesség, hogy játékokat és nem csak szinteket készíthetünk, felülmúl minden hátrányt.

IGN

A szeretett Little Big Planet sorozat mindig is tele volt bájos szórakozással, és a második játék a PS3 egyik legjobb játékmenetét kínálja. A Little Big Planet 2-ben intelligens, innovatív pályatervezés és a szokásos imádnivaló művészeti stílus biztosítják a szórakozást, amiben akár négy barátoddal is összeállhatsz, miközben átfésülitek a bonyolult és rejtélyes platformjátékot. A kiterjedt pályaszerkesztővel is büszkélkedő játék órákig elszórakoztat téged és barátaidat.

 

 

Neked hogyan nézne ki a Top 10-es listád? Írd meg nekünk kommentben!