Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A 10 legjobb Playstation 2 stratégiai játék

Playstation 2 stratégiai játékok

[A képekre kattintva megtekintheted az egyes termékeket]

 

10. Gladius

használt playstation 2 Gladius


Küzdj az életedért ebben a gladiátorokkal teli világban, ahol két fiatal hőst, Ursulát és Valenst irányíthatod. Feladatod lesz kiképezni a harcosokból álló csapatodat, és győzedelmeskedni minden gladiátorjátékon. Kövesd a két vezér történetét, ismerd meg múltjukat és hibáikat, segítsd őket céljukban, hogy ők legyenek az aréna bajnokai.

 

 

9. Kessen

használt Kessen playstation 2


Éld át a legnagyobb és leghíresebb csatákat ebben a playstation exkluzív játékban, ami egyenesen a feudális japánba repít. Irányíts hatalmas hadseregeket a sogunátus szolgálatában, vagy írd át a történelmet és győzedelmeskedj felettük. Minden csata előtt felkészülhetsz az ütközezre, amit érdemes kihasználni, hiszen a játék valós idejű stratégiára épít.

 

 

8. Dragon Quest Journey of the Cursed King

használt Dragon Quest Journey of the Cursed King playstation 2


Persze, a történet talán egy kicsit gyenge, de ez nem akadályozza meg a DQ8-at abban, hogy a generáció legjobb, nem is beszélve a legcsiszoltabb szerepjátékai közé tartozzon. Ha ismered a sorozatot, mindenképp próbáld ki.

Gaming Age

A legendás szerepjáték sorozat 8. részében egy hatalmas és színes világot fedezhetsz fel. Egy titokzatos bolond. Egy tiltott jogar. Egy ördögi átok. Az egykor idilli királyság egy elvarázsolt indák hálójába gabalyodott, királya és hercegnője szörnyen átváltozott, kastélya és alattvalói megdermedtek az időben. Csak egyvalaki élte túl sértetlenül a borzalmat..te!

 

 Csak te mentheted meg a királyt és az országot, ha feloldod a bolond átkának árnyékát...

 

 

 

7. Alien vs Predator Extinction

használt Alien vs Predator Extinction playstation 2


Egy távoli, hideg bolygón megkezdődik a kihalás elleni háború, amelynek kimenetelét a te parancsnoki képességeid fogják meghatározni. Vezess győzelemre egy Alien kaptárat, egy Predator klánt vagy egy elit Colonial Marines osztagot 21 egyjátékos küldetésben. Minden fajnak megvannak a maga sajátosságai, képességei, fegyverei és járművei, hogy megfeleljenek a játékstílusodnak. A kiválasztott fajod túlélése a te kezedben van.

 

 

6. Theme Park World

használt Theme Park World playstation 2


Ha mindig is szerettél volna egy saját vidámparkot fentartani, akkor ezt a kalandot kár lenne kihagynod. Ebben a játékban megépítheted hullámvasútad a saját elképzelésednek megfelelően, parkodnak 4 egyedi témát választhatsz ki, és berendezheted úgy, hogy a látogatók a legjobb élményben részesüljenek, mi több, belebújhatsz a vendégek bőrébe és átélheted te is amit alkottál.

 

 

5. Jurassic Park Operation Genesis

használt Jurassic Park Operation Genesis playstation 2


Most itt a lehetőség, hogy beteljesítsd Dr. John Hammond álmát, és sikeresen megtervezd és irányítsd a legjobb parkot. Jurassic Park: Operation Genesis lehetővé teszi a játékosok számára, hogy létrehozzák a legcsodálatosabb vidámparkot, amit a világ valaha látott. Építsd meg a saját dinoszauruszos vidámparkodat, vagy vegyél részt 12 akciódús küldetésben, amelyek igazán próbára teszik játéktudásodat. Üdvözlünk a Jurassic Parkban, ahogyan azt te szeretnéd.

 

 

4. Ring of Red

használt Ring of Red


Japán déli részén, egy szigorúan titkos mechákkal foglalkozó katonai bázisból elloptak egy robotot és a mi feladatunk visszaszerezni ezt. A mi kezünkbe helyeznek egy mechákból és bátor katonákból álló csapatokat, az ő irányításukkal kell legyőznünk minden akadályt.

 

 

3. Grim Grimoire

használt Grim Grimoire playstation 2


Ismerd meg Lillet Blant, egy fiatal mágust akit sikeresen felvesznek a legnívósabb varázslóiskolába. A gond csak az, hogy az 5. nap hatalmas káosz tör ki, ugyanis az iskolában mindenki eltűnik, főhősünk pedig újra és újra átéli a legelső napot. Egyedül te nem felejted el az események történését, így ezt a tudást kell felhasználnod és rájönnöd, miért történik mindez.

 

 

2. Age of Empires II

használt Age of Empires II playstation 2


A The Age of Kings egy műalkotás, és az egyik legjobb RTS játék.

Pc Gamer

Az egyik legsikeresebb RTS sorozat bizony Playstation 2-re is elért. Irányítsd a világ legnagyobb civilizációit, építs egy hatalmas birodalmat, szervezd meg a legerősebb hadsereget és hódítsd meg a világot. A játékmenet ugyanazt a szintet hozza, mint számítógépen, de kicsit finomítottak az irányításon, hogy a kontrollerrel is élvezes legyen a játék.

 

 

1. Disgaea 2 Cursed Memories

használt Disgaea 2 Cursed Memories playstation 2


A JRPG műfajban egy igazi klasszikusnak számító Disgaea egyértelműen a legjobb stratégiai játék amit ezen a konzolon megjelent. A történet az első részt követi, nekünk pedig egy fiatal harcost, Adellt kell irányítanunk és visszavernünk a sötétséget ami Veldime békés világát romokba taszította. Rengeteg lehetőséget rejt ez a játék, kicsit szöszölős, hogy igazán kiaknázd a karakterek lehetőségét, de pont emiatt olyan jó.

 

 

Neked hogyan nézne ki a Top 10-es listád? Írd meg nekünk kommentben!